Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Jo proto si to bude muset každej zkusit a uvidí ... Já proto třeba kupuju ten DK2 a budu se snažit aby si ho zkusilo co nejvíc lidí, které znám co o to mají zájem.
  • Clo se snad ani neplatí, protože to posílají z Británie, ale i tak se musí platit daň.
  • Coffin.Corner
    Já jsem docela skeptický, protože neexistuje žádný vzorec, který by určil komu se bude dělat špatně a komu ne.
    Aktuálně jsem četl, že armádním pilotům se dělá špatně z používání přilbových zaměřovačů pro F-35 (ano je to ta co mám shodou okolností na avatarovi *4*) a to jsou lidé, kteří jsou jinak zvyklí a nepoblili by se ani za nic. Systém má navíc výhodu oproti OR, že má pilot stále vizuální přehled o okolním světě. Letectvo vráží strašný peníze do toho aby se to nějak vyřešilo o kterých se OR ani nezdá, ale zatím bez úspěchu.... Tak uvidíme, třeba najdou řešení a OR se na tom sveze.
  • No, 1440p možná, ale bylo taky řečeno, že problém je, že to vypadá, že FPS se budou posouvat nad 120 fps aby obraz byl realisticky plynulej a zároveň snesitelnej pro některý žaludky což je celý docela problém pro dnešní obyč pc a hry jako takový.
  • Myslim, ze nemicham a to z vlastni zkusenosti. Uz priklad nakloneni se na stranu a pritom pohled zustava porad stejny, neni prijemny a to z toho duvodu, ze to mate mozek, ktery si mysli, ze se naklani, ale oci rikaji, ze pohled je stabilni.
    Nekteri jsou vic citlivejsi na tyto odlisnosti s vnimanim "reality". Byli doby, kdy s prichodem 3D FPS se me zacalo delat spatne, nekdy to bylo kvuli spatnym uhlum ve hre, jindy kvuli rychlosti. Coz melo i spojitost s okolni teplotou (v chladu se to dalo snaset lepe ale ve vedru hure). Pokud jsi to nezazil, tak tezko asi pochopis.
    A bohuzel VR ovlivnuje jeden ze smyslu vyrazne a tim jsou oci. Pokud ovlivni i smysl orientace v prostoru, tak uz se to snasi lepe a rozhodne zvuk tomu jeste napomuze.
  • u nas je dvou leta zaruka, v americe ne, taze nebrec
  • C-BEAM
    niekomu sa robí zle aj pri cestovaní v aute. Už mám pokrk kecov o kýbloch a blití, ľudia by si mali konečne uvedomiť, že VR nie je pre každého, tak ako nie je pre každého zoskok padákom alebo let v akrobatickom lietadle. Pokial mi bude z finálnej verzie zle a nebudem schopný tento problém prekonať tak ju predám niekomu kto to zvládne a nebudem to ďalej riešiť ... a hlavne preto nebudem túto technológiu zosmiešňovať, pretože hráčom ktorým to problém robiť nebude, ponúkne fantastický zážitok.
  • walltar
    Některým lidem se nedělá špatně ani u DK1 ... Poziční tracking zase tohle procento lidí, kterým se špatně nebude dělat zvedne. A low persistence, která sníží rozmazávání, vyšší FPS a lepší rozlišení.

Někomu se bude dělat blbě i u consumer verze, která tohle všechno zase posune dál ... dyť některým lidem se dělá blbě i v autě.
  • Coffin.Corner
    Mícháš dohromady dvě nesouvisející věci. To že se bude lidem dělat špatně žádný systém sledování polohy neodstraní, protože žádné účinné řešení dnes prakticky neexistuje.
  • walltar
    Už to má tato verze ... jestli si viděl crystal cove na kterém byli IR diody ... tak tohle je prakticky to samé, jen ty diody schovali pod plast, který propouští IR záření.
  • walltar
    V čem je lepší? Má absolutně stejný vlastnosti jako tenhle Developer's kit ...
  • Jaka verze bude mit v sobe polohovani (resp. neco jako Kinect)? Aby se lidem pri naklaneni nedelalo spatne a slo s tim prave se naklonit, aby i hra na to zareagovala. Nebo to uz ma tato verze? :)
  • Morpheus je lepsi. Sony powa!! Oculusu akorat ujede vlak a koupi sito par tisic lidi, nemaj zadnou strategi na prodej nemaj nic.
  • Jack1947
    Nemyslim, si ze to buded nejak zavratne nizka castka, preci jenom i ty vyvojari co vymysleli ( skvely rozhovor se zakladatelem Palmerem Luckeym v akutalnim Levelu Btw.)
    Cekaji ze z toho neco malo mit budou, zakaznici s tim take tak nejak uz pocitali predem.

EU a smlouva s USA o zruseni CLA, to driv budou padat ryby v trakarich z nebe *15*
    ( clo by se dalo obejit , Americkou adresou ci schrankou nebo ze by to mozna poslali jako "darek" od pribuzneho nebo znameho (aspon myslim).
  • Jo, to je možný. Ostatně, problémy začaly až v momentě, kdy jsem zobrazení nastavil do hratelné podoby, což znamená hlavně razantní rozšíření FOV. Taky doufám, že ostrý a optimalizovaný provoz bude ok.
  • walltar
    Tak snad do doby vydání Riftu bude mít EU smlouvu s US o neplacení cla ... takže by to bylo levnější.
  • walltar
    No Skyrim na tom zkoušet nebudu ... spíš věci, které na to jsou dělané. Ono co jsem slyšel tak ten rift skyrim nebyl nic moc extra. Ale uvidíme.
  • Jack1947
    Ted uz to vi ale predtim, tomu nekdo neveril... 9k za takovou, 3D -PECKU-. *5*
  • Správná volba, s tím kbelíkem. :-) Já na to byl natěšený a po chvíli se Skyrimem jsem pak asi hodinu přemýšlel, jestli už na wc odejít, nebo jestli to ještě zvládnu (helma už dávno sundaná)... Od té doby mám k tomu vyloženě averzi, ač nemám problém s 3D (ani aktivním), autobusy, ani trajekty v rozbouřeným La Manche.
  • walltar
    JJ celá cena do ČR je $486.00 USD ... takže přes 9000,-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit