Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OsamaBinBowlin

Kdyby byla předloha knížka, neřekl bych ani ň. Ale tady nikdo nemusí hádat jak by měli postavy vypadat. Pascal je dobrý herec, nesedí mi na Joela, ale okey. Ovšem Ellie byla špatná volba.

• Derp_1337

Sto lidí, sto chutí. Pascal podal dost přesvědčivý výkon a líbil se mi v té roli. 

S Bellou to bylo takové všelijaké. Nebyla vyloženě špatná, ale dokázal bych si představit, že by tu roli zahrála lépe jiná herečka.

Ono všeobecně je dost těžké trefit se do vkusu všech lidí. Prakticky
    každý hráč her (nebo třeba čtenář knih) má nějakou představu, jak by
    postavy měli vypadat. Jeden člověk si v té roli představí někoho, druhý
    zase někoho jiného. Tohle nemá smysl řešit.

• medveddd

Z volby Pascala jsem byl taky zprvu docela rozpačitej, "jak může takovej rošťák z Game of Thrones hrát prázdnou schránku vážnýho fotra z TLOU?" říkal jsem si.

Ale mě teda přesvědčil, má docela rozsah.

• Pussyeater69

Taky to nechapu, ani Pascal, ani Bella mi tam vubec nesedi, ale chapu ze je to spis pro lidi kteri nehrali TLoU, a nemaji s cim srovnavat.

• Martin27

Nějak jsem nepochopil takovej úspěch první série. Začalo to slibně, pak se to zvrtlo v nekonečnou nudu k uzoufání. S ženou The Last of Us zbožňujeme, ale museli jsme se oba nutit dodívat se do konce. Snad bude druhá série záživnější, ale předpokládám, že ten jejich přirozený předěl bude golf, takže se tam víceméně nic nestane, ale snad se mýlím. Btw. je to seriál snad s největším epic failem v podobě castingu ever (a tím nemyslím jenom Bellu).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit