Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jo, jednou třeba taky pořídím... až sleví. I když mě to teda moc neláká a i když to má možná propracovanej systém mlácení... byl bych stále radši za tu víc realistickou kampan - není žádná sp hra kde by se řezali ze středověku.
  • Hra je super. Fraction Wars je ale nedoresene a spise joke.
  • *dead
  • Hra je - skutečně je - svým pojetím inovativní a stále obdivuji tvůrce za to, že měli "koule" na to udělat tak drsnou hru, kde můžete být zabiti i prdelí jiného hráče (skutečně). Nicméně je v ní málo co dělat. Tomu odpovídá i stále menší počet hráčů. Teď sice přidají dva hrdiny a dvě nové mapy, ale v zásadě se žádným způsobem nenavýší možnosti toho, co ve hře dělat, takže si myslím, že oživení bude jen dočasné, než si navrátilci ošahají nové postavy a zjistí, že se vlastně nic nezměnilo.......

Osobně bych přál této hře mnohem masivnější úspěch, mě třeba vzala za srdce fakt hodně, ale sám ji už taky nehraju, protože mě to prostě už nebaví. Ty nové postavy si prostě zahraju, pořádně si zablbnu - ne že ne, ale pak to stejně bude nuda a stereotyp a nevyhnutelný konec hraní.......
  • Jen co dohraju Andromedu, vracím se :)
  • karlman.hajsky
    Ta hra svým způsobem dost inovativní a je zábavná. Byla by škoda kdyby se to přestalo hrát tak rychle. Myslím a také v to doufám že tahle hra má ještě něco před sebou a ne za sebou.
  • Na konzolích je populace poměrně ještě hojná. Na PC už je to horší, kolem 5k online hráčů. Matche však nacházím pořád do minuty, takže ještě se to dá hrát :)
  • A to ještě někdo hraje ? Teď nerýpu, ale fakt se ptám. Já sem myslel, že už je to úplně death...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit