Přejít na výpis diskuzí
Druhý díl Max Payne 3 komiksu je venku
14.6.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Hre sem daval sanci, tesil sem se na ni a dokonce sem ji branil pred lidma jako Grifus, kteri od ranyho pocatku krafali proti ni.
Po dohrani a vyzkouseni multiplayeru musim rict, ze ty dokonaly prechody animaci pohybu jsou tak akorat na obtiz (ovladani je pak silene nepresny), co se tyka mireni, starej system s teckou nebo krizkem na obrazovce byl jednodussi a daleko lepsi. Strileni kdyz jsem blizko zdi je taky super... zamerovac sice zobrazenej, ale Max si v klidu namiri zbran nahoru, jakoze neni dost mista a klidne strili do stropu. Kdyz uz mam zamireno, at mi hra nedovoli priblizit se ke zdi tak, abych tu zbran musel zvednout. S mirenim taky souvisi moznost prepinat si pohledy (mireni zprava nebo zleva), coz musim rict, me uprime se*e opravdu hodne, protoze se to v multiplayeru po smrti neustale samo prepina jak se tomu zachce a samozrejme je pri mireni z toho ci onoho pohledu videt na druhou stranu uplny ho*no.
Dalsi vec, ktera me snad stve jeste vic jen prehazovani zbrani v kazdy animaci a nutnost zahodit obourucni zbran v pripade pouziti dual zbrani (v dnesni dobe vselijakych popruhu je tohle fakt docela fail).
Inteligence nepratel taky tutovka... je jedno, ze cumi jinam, ale jakmile se dostanu do nejaky vzdalenosti a nekryju se, automaticky o me vi a uz to sijou.
Nepreskocitelny animace taky parada.
Celkove nechapu ty 9/10 a kdovi jaky kecy o hre roku... takovyhle ovladani sedi do GTA, ale v Paynovi nema co delat. Mimochodem sem jedinej, kterymu se zdal bullet time nejakej divnej? Neumim to presne vysvetlit, ale byl jinej a neco se mi na nem zatracene nelibilo.
Moje hodnoceni 7,5/10 za ne uplne spatnou hru, ale spousty kixu. -
konečně mě odblokovali
-
Je to drahé. Musím počkat, až to pořádně spadne, anebo jestli to dá steam do akce :=-(
-
MP 3 je skvělá hra, ale osobně jde tento komiks mimo mě:)
-
-
co to meleš MP3 jsou přece hudební soubory, ty si dobře mimo!!!
-
-
spíše, co to meleš ty :D ... jaké mp3? napsal MP 3 - ve zkratce MAX PAYNE 3, třeba se trochu zamyslet :)
-
-
-
Mám rád tituly, které vydává Rockstar v posledních letech a hlavně mám rád styl vyprávění v podání Dana Housera. Max Payne 3 byl v tomhle opět výborný, ikdyž místama to už se zběsilostí akce a střílením přeháněli. Kdyby se občas trochu více ubralo na tempu, více by pak vynikl konec. Jinak ale moc pěkně napsaná hlavní postava a taky moc pěkně zahraná Jamesem McCaffym . . . "I don´t speak your fu*king language!"
-
-
Uvažoval jsem, že by těch nepřátel mohlo být méně (1500 zabití po dohrání hry hovoří za vše), hlavně v pasážích obrovských přesil, kde bylo až přehnaně vidět, jak se i na nejtěžší obtížnost za každou cenu snaží hráče nezabít.
Ale zase ty hromady tupých nepřátel k této sérii patřily.
-
-
je to v češtině?
-
Co se to tu blokuje? Nadavaj bo co? :)
-
-
Ale nejaký zakomplexovaný chudáčik sa tu realizuje, páč v reálnom živote mu to asi nejde *4*
-
Spam.
-
-
Během první mise v brazílii mě to přestalo bavit...
-
text je vcelku ok ale fotokomixom z predošlých dielov sa to nemôže vyrovnať ... nie je to zlé, je to iné.
-
-
skvelá hra a skvelé komixy, pre mňa hra roku.
-
-
na to mohu rici jen LOOOOOOOOOOOL
-
Velmi dobrá hra 8,5/10 ale ještě bych počkal na verdikt hra roku...
-
I kdyz teda mam porad v hlave ze zbesile jizdme prestrelky na lodi a letisti si mohli odpustit.
-
Souhlas.
-