Přejít na výpis diskuzí
Druhý díl Max Payne 3 komiksu je venku
14.6.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
spíše, co to meleš ty :D ... jaké mp3? napsal MP 3 - ve zkratce MAX PAYNE 3, třeba se trochu zamyslet :)
-
co to meleš MP3 jsou přece hudební soubory, ty si dobře mimo!!!
-
Hre sem daval sanci, tesil sem se na ni a dokonce sem ji branil pred lidma jako Grifus, kteri od ranyho pocatku krafali proti ni.
Po dohrani a vyzkouseni multiplayeru musim rict, ze ty dokonaly prechody animaci pohybu jsou tak akorat na obtiz (ovladani je pak silene nepresny), co se tyka mireni, starej system s teckou nebo krizkem na obrazovce byl jednodussi a daleko lepsi. Strileni kdyz jsem blizko zdi je taky super... zamerovac sice zobrazenej, ale Max si v klidu namiri zbran nahoru, jakoze neni dost mista a klidne strili do stropu. Kdyz uz mam zamireno, at mi hra nedovoli priblizit se ke zdi tak, abych tu zbran musel zvednout. S mirenim taky souvisi moznost prepinat si pohledy (mireni zprava nebo zleva), coz musim rict, me uprime se*e opravdu hodne, protoze se to v multiplayeru po smrti neustale samo prepina jak se tomu zachce a samozrejme je pri mireni z toho ci onoho pohledu videt na druhou stranu uplny ho*no.
Dalsi vec, ktera me snad stve jeste vic jen prehazovani zbrani v kazdy animaci a nutnost zahodit obourucni zbran v pripade pouziti dual zbrani (v dnesni dobe vselijakych popruhu je tohle fakt docela fail).
Inteligence nepratel taky tutovka... je jedno, ze cumi jinam, ale jakmile se dostanu do nejaky vzdalenosti a nekryju se, automaticky o me vi a uz to sijou.
Nepreskocitelny animace taky parada.
Celkove nechapu ty 9/10 a kdovi jaky kecy o hre roku... takovyhle ovladani sedi do GTA, ale v Paynovi nema co delat. Mimochodem sem jedinej, kterymu se zdal bullet time nejakej divnej? Neumim to presne vysvetlit, ale byl jinej a neco se mi na nem zatracene nelibilo.
Moje hodnoceni 7,5/10 za ne uplne spatnou hru, ale spousty kixu. -
Na vse stezovat? Pouze na Maxe Payna 3, ktery je proste jiny - pro me ne tim spravnym zpusobem.
A urazky si laskave nech pro svoje kamarady / rodice, ti je zajiste oceni vic nez my tady. -
Za cil to mit opravdu nebude. Jen jsem napsal svuj nazor, ze styl grafiky toho komixu + az moc preskakanej pribeh, kvalitam te in-game verze, proste nedosahuje...
-
Uvažoval jsem, že by těch nepřátel mohlo být méně (1500 zabití po dohrání hry hovoří za vše), hlavně v pasážích obrovských přesil, kde bylo až přehnaně vidět, jak se i na nejtěžší obtížnost za každou cenu snaží hráče nezabít.
Ale zase ty hromady tupých nepřátel k této sérii patřily. -
konečně mě odblokovali
-
Je to drahé. Musím počkat, až to pořádně spadne, anebo jestli to dá steam do akce :=-(
-
na to mohu rici jen LOOOOOOOOOOOL
-
MP 3 je skvělá hra, ale osobně jde tento komiks mimo mě:)
-
Ale nejaký zakomplexovaný chudáčik sa tu realizuje, páč v reálnom živote mu to asi nejde *4*
-
Mám rád tituly, které vydává Rockstar v posledních letech a hlavně mám rád styl vyprávění v podání Dana Housera. Max Payne 3 byl v tomhle opět výborný, ikdyž místama to už se zběsilostí akce a střílením přeháněli. Kdyby se občas trochu více ubralo na tempu, více by pak vynikl konec. Jinak ale moc pěkně napsaná hlavní postava a taky moc pěkně zahraná Jamesem McCaffym . . . "I don´t speak your fu*king language!"
-
je to v češtině?
-
Projevování nespokojenosti vůči ubírání se nějaké značky bych mu vůbec nevyčítal. Zdá se, že Payne je pro něj srdcovka - což na druhou stranu i pro řadu jiných lidí, kteří MP interpretují zase po svém - přičemž se mu prostě nelíbí, jak třetí Payne vypadá, případně kdo na něm dělá/dělal. Není ostatně jedinej. Určitě se s ním v některých připomínkách vůči MP3 nemusím ztotožňovat, ale respektuju to, tím spíš že třetí díl není dokonalá perla, proti které by nebylo co říct, to ani omylem, ačkoli výsledek je oproti očekávání hodně slušný. Tak, či tak svou cestu negativistického postoje ke třetímu dílu si koneckonců vybral sám, je mi jasný, že najednou z něj vycouvat nebude jeho styl, ale rozhodně nehodlám někomu radikálně měnit status k dané hře. Pokud se mu to nelíbí, je to jeho čistě subjektivní hledisko.
-
Velmi dobrá hra 8,5/10 ale ještě bych počkal na verdikt hra roku...
-
Spam.
-
Co se to tu blokuje? Nadavaj bo co? :)
-
Během první mise v brazílii mě to přestalo bavit...
-
Na Grifuse bych vůbec nereagoval, to je jeden z těch rezidentních debilů serveru, kteří neumějí nic jiného, než se na všechno neustále stěžovat. Už podle jeho avataru toho trotla poznám z dálky.
-
I kdyz teda mam porad v hlave ze zbesile jizdme prestrelky na lodi a letisti si mohli odpustit.