Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DangerousDave
    text je vcelku ok ale fotokomixom z predošlých dielov sa to nemôže vyrovnať ... nie je to zlé, je to iné.
  • Souhlas.
  • Uprime Maxe jsem mel a porad mam moc a moc rad ale kvuli komixovejm obrazkum to nikdy nebylo. Ja mel proste vzdycky rad bullet time a zabijeni :D
  • Normálně to prodej a kup si gumovou kačenku.

P.S. ZION
  • Mato1987
    skvelá hra a skvelé komixy, pre mňa hra roku.
  • Znovu? To prodej a zapař si místo toho zase něco jinýho...
  • S několikerým dohráním se nemůžu ztotožnit. Sledovat znovu všechny videa je pro mě neúnosné, jakkoliv výborná hra je a jakkoliv moc jsem si ji užil (GOTY so far).
    Je zde nějaká možnost jak nastavit možnost skipování videí? Nějaké tlačítko, které při tom zmáčknu (u některých to jde, ale u většiny ne mám pocit).
  • ZvacA
    Otázkou však je - Má to mít za cíl konkurovat kvalitám komixového vyprávění v prvních dvou hrách? Nebo jen posloužit nějakým tím důstojným zpracováním k rozšíření univerza a zvláště k přemostění ke třetímu dílu?
  • Grifus
    Kvalitam komixoveho vypraveni v prvnich dvou hrach to ani zdaleka nedosahuje...
  • Maxe 3ku mám dávno dohrátýho .... něco lepšího by tam nebylo? Třeba další díl :)
  • Kdo z redakce studuje strojárnu v Práglu? A proč to valíte přes UDP protokol?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit