Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, co kdo čekal, ale lidé, kteří umějí myslet v souvislostech jsou nadšení, protože si dokážou z jednoho záběru vyvodit mnoho dalších herních prvků a vlastností. Co se týče mě, největší "pocit", který si po shlédnutí odnáším je ten starý známý bláznivý GTA duch. Spousta akce, satira, černý humor, perfektní hratelnost. A grafika? He he, GTA nikdy nebylo o grafice, a pokud je to snad někomu málo, nahrajte si mod Icenhancer. Pokud to vaše železo utáhne, máte naprosto špičkový vizuál.
    • Malleth
      Nevim jestli někdo může říct o grafice něco špatnýho. RDR i dneska vypadá naprosto skvěle a GTA5 to posunuje ještě o fous dál.
  • Lawliet
    krásná "R8" ..
  • JohnyTheZik
    Rockstar umej vybrat hudbu k trailerum! Pecka:)
  • No já nevím trailer je pěkný , hudba úžasně ladí se střihy a určitě si hru až výjde na PC zahraju , jenže čekal jsem že R* se vzpamatovali , zasadily do hry 2 téměř staré chlapy a přesto , nezdá se mi že by byli nějak vyspělí . Trevor naprostý psychopat ,mag*r a ztělesnění všech typický cod a gta hráčů (zabít,zničit,zmlátit,znásilnit) a Michael ? Ne jen že jeho obličej je vcelku blbě udělaný navíc má příšernou historii a rodinu , manželka arogántní ku**a , dcera s tetováním na prde*i taktéž a zrzavý tloustnoucí spratek nebudu jistě vyjímkou s této rodinky .. Naopak nejmladší černoušek bubu překvapil typickimi CJ rysy (ne hlasově ale chováním ) No čekal jsem víc než tlustého práskače , mag*ra a zloděje aut ... Možná že jsem vybíravý ale stále považuju za jedinou reálnou postavu Nika Bellica ... tohle jsou jen trapáci pro ničení virtuálního světa a né reálné charaktery.
    • Niko mi je zatím nejsympatičtější a asi to i tak zůstane, ale připadá ti reálné, aby jeden jediný člověk vyvraždil půlku podsvětí Liberty City?
      • Nedohrál jsi snad nikdy IV do konce ? On příjde o vše , jeho život je peklo na zemi , nemá nic a to že přežije pro něho není + ale naopak - . Skvěle vymakaná postava , tady ten vágus skočí při srážce mezi vlakama do 20 m hloubky kde je malé korýtko řeky, a přežije .... tak jako *1* *1*
        • A jak vis, ze na vode zrovna nepluje velky kontejner s vyhozenymi plesnivymi matracemi? A to, ze je tam 20 m hloubka a male korytko reky jsi vzal kde? *7*
  • RazorProduction
    Aleš Smutný,mne trailer stacil,R* odviedlo dobru pracu a pokial si cakal Aleš nieco viac tak ot R* necakaj,R* je firma ktora nikdy neukaze vela,prave preto ju milujem,pretoze nepokazy radost z otkrivania sveta,ocom bi to potom bolo keby sme us teras vedeli vsetko ? *7*
    • K čemu ty mínusy, vždyť je to pravda. U GTA IV vyšly asi 4 trailery které ukazovaly město, pár základních herních prvků a jinak nic, ale svou práci to odvedlo dokonale. Rockstar ví, že nemusí přesvědčovat lidi o kvalitách 15 let staré značky, takže stačí pár pěkných záběrů, milisekunda na nové herní prvky (psi, stíhačky) a zbytek zaplní úvodem k postavám a příběhu. Já naopak nesnáším reklamní kampaně typu AC 3, kde jsem znal ze všech těch videí většinu hry nazpaměť 2 týdny před vydáním.
      • přesně vole! : )
      • A co teprve takova kampan RE6? *1*
  • To je sr***a! Nechápu, proč se na to tolik těšíte? Rozhodně jsou lepší hry, jako např. Saints Row 3 apod.
    • Grafika jak ze středověku, hrajte za dědka, i kdyby to dávali zadarmo, tak bych si to nevzal...
      • No jasne, za dedka :) muz okolo 40tky je dedko len pre 15 rocneho fagana, ktory akosi nevnima,ze on sam este nieje dospely a radi sa medzi DETI! Ten dedko je proste normalny dospely muz *3*
  • Bude prdel, až to nevyjde na PC.
    • Jen tak pro info, R* už v minulosti řekl, že každé GTA na PC bude, protože se sérii GTA se na PC začínalo a bude se s ní i pokračovat. Důvod, proč GTA V vyjde jako 1. na konzole je ten, že s konzolemi jsou "kamarádi".
    • Tvoje nakopaná jedině *15*
      • Ano, podobné brečení je to, co v tom případě očekávám.

No, i když u tebe nejde o brečení, když je tam *15*. Ale bez *15* by to byl dobrý případ.
        • Jo brečel bys akorát ty až bych si tě podal jako ten vágus v té knajpě ...
          Mimo to vím přesně co jsi zač obtloustlý smrad Michaela z traileru , zrzavé vlásky , cool tetování a celý den ležíš u stupidního xboxu a myslíš si jaký jsi frajer že má nepotřebnou věc , která je stejně jako tvá existence totálně o p*či *2* ale neboj , stejně ti je tak 16 takže do 20 vyrosteš - možná *1* .. Mimo to GTA V výjde určitě na pc , hned po tom co si arogantní R* games namastí kapsu na idi*tech jako jsi ty , pak příjde ta pravá éra módů jako real driving , shooting a v neposlední řadě ENB series , a ty i s tvým přiblb*ým xboxkem, se můžeš vyfotit a dát to babičce na narozeniny *1*
          • Já žádnou konzoli nemám... no, vlastně jen PSP.

Ty jsi jen pitomeček, co hned skáče k retardovaným závěrům. Radši si dej SWtOR, to tě zklidní.

Prostě mě GTA 5 nějak moc netankuje, takže bude sranda sledovat PC hráče, co jo, až jim to nevyjde. No a jestli vyjde, tak dobře pro ně.

Takže se vyfackuj, ty rádoby drsnej českej PC hráčku.
            • To ne, ale dost lidí si bude dost stěžovat.

Don't be a dick? Nejsem, ále tak jednou za čas...
            • A co si myslíš když nevýjde tak co ? Se oběsím na svetru ? Don't be dick ....
              Ale stejně to výjde jako vyšli všechni ostatní velké GTA :)
            • Tak tady je to brečení. Cítím z tebe silnou obavu, že GTA 5 skutečně na PC nevyjde. A tak si musíš opakovat, že vyjde, vyjde, vyjde. A modečky budou a grafičky taky.

Jó, jak říkám, pokud nevyjde, tak bude po internetu sranda.
            • Tam proč píšeš k diskuzi o GTA V koko*e ... bóže opravdu přemýšlím kde to žiju , sypeš na mě, star wars které jsem nikdy nehrál (ale prý je to dobrá hra ) a nechápu proč .. nemáš konzoli tvoje + ale tvé idiotské postřehy už nic neoprávní .
    • No to hej, lebo to znamena, ze na trhu nebude jedina verzia ktora by sa dala rozbehat aspon v 30fps a 1080p.
  • God-of-War
    NO...TY...VOLE!!!! AAAAAAAAA!! *14* *14* *14*
  • ZdepaCZE
    Trailer perfektní jako vždy. Hra vypadá opravdu famózně a hratelnost bude super, grafika vypadá podobně jako gta IV , ale jsem rád za hezčí počasí *1* . Jinak jsem si trošku všiml té vegetace, která mě na gta IV štvala a tady vypadá podobně ( hranatě , ale co ), ještě by mě zajímalo jestli se dá porazit strom nebo bude pevný jako vždy. No tak či onak se strašně těším a určitě to bude pecka*2* . Držím palce.
  • Vypadá to ZATRACENĚ SKVĚLE! *1* *1*
    Hra milénia, né-li více.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit