Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na GTA V představuje „hrdiny“
14.11.2012 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
chci se zeptat je ten černoch z hlavních hrdinů CJ se San Andreas páč ma stejnej dabing *3*
-
-
Ne!
-
-
Tak si myslím že se asi pes bude moc zabít, což by nebylo lepší kdyby tam běhali malý fakani a ty by jsme mohli zmárovat, morálka jde do řiťi *1* *1* *1*
-
-
Však pořád čekám kdy už tam konečně přidají babičky s kočárkem.
-
-
Bude to kravina
-
-
Cole, kluku jeden, kde mas brachu Codyho? Hatuje v jiny diskuzi? :)
-
-
No trailer vypada hodne povedene, duch GTA tam porad je, tak uvidime snad nezklamou.
P.S. Pro honimiry, kteri nadavaji na grafiku v GTA grafika nikdy nehrala prim, ale i tak byla vzdy grafika pekna a libiva. Tento trailer poukazuje, ze Rockstar jde zase s grafikou o kus dale, takze bezte si hatit grafiku jinam, anebo honimiri radeji fuck off. -
Proč mi to připomíná Sims?
-
-
Asi proto že Sims vykrádá GTA.
-
-
zviratka opet zapnuly sve mikromozecky ?:) Definitivne nejlepe vypadajici GTA vsech dob... Soucasne se vybizi otazka... tohle nikdy neumze na konzoli vypadat stejne jako na traileru i kdyz by to byla krasa. Ten kdo nechape ze GTA se i po vizualni strance vzdy ma hodnoti jako celek at prosim radsi drzi hubu, nebod opet uraduje vseobecna demence! :) Opravdu koncentrace debilů! uz tady nebere konce to je kapitola sama osobě... Nestaci nez doufat ze az to clovek strci do toho starika jmenem x360 ze vysledek se conejvice bude priblizovat tomu co jsem prave videl.
*3* -
-
nebot* ..ale to tady je stejne fuk :)
-
-
jen minuskujte at vim kolikset orangutanů(a to je urážím) tady denně chodí COMON !!!!!!!
-
-
To ta naozaj trapi ze na internetoch dostanes minusku?
-
-
jj nespim kvuli tomu *1* *1* *1* *1*
-
-
TO ft:
JEN KDiS zPLNUJEz PODMyNKi :d "come on boy" *12* -
Češtinu nezvládáš. "COMON"? Angličtinu evidentně také ne. A ty nám tady budeš nadávat do orangutanů? *6*
-
-
-
-
-
-
Jééééééé, on to je opět ten starý engineeeeee jeeeeee
-
-
Co bys cekal :D kvuli konzolim, ktery nic lepsiho uz nerozbehaj :D chce to aspon next gen a bude to zas na chvili fajn
-
-
Místní No-Liferové už sedí s kalhoty dole a netrpělivě vyhlíži
-
-
btw: Já si ho teda radši honím u WoWka to je lepči hra
-
No vida, a koukám, že jeden dokonce umí psát i do diskuze. *1*
-
Připojíš se k nám? ))
-
-