Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zviratka opet zapnuly sve mikromozecky ?:) Definitivne nejlepe vypadajici GTA vsech dob... Soucasne se vybizi otazka... tohle nikdy neumze na konzoli vypadat stejne jako na traileru i kdyz by to byla krasa. Ten kdo nechape ze GTA se i po vizualni strance vzdy ma hodnoti jako celek at prosim radsi drzi hubu, nebod opet uraduje vseobecna demence! :) Opravdu koncentrace debilů! uz tady nebere konce to je kapitola sama osobě... Nestaci nez doufat ze az to clovek strci do toho starika jmenem x360 ze vysledek se conejvice bude priblizovat tomu co jsem prave videl.
    *3*
    • nebot* ..ale to tady je stejne fuk :)
      • jen minuskujte at vim kolikset orangutanů(a to je urážím) tady denně chodí COMON !!!!!!!
        • To ta naozaj trapi ze na internetoch dostanes minusku?
          • jj nespim kvuli tomu *1* *1* *1* *1*
            • TO ft:

JEN KDiS zPLNUJEz PODMyNKi :d "come on boy" *12*
            • Češtinu nezvládáš. "COMON"? Angličtinu evidentně také ne. A ty nám tady budeš nadávat do orangutanů? *6*
  • No trailer vypada hodne povedene, duch GTA tam porad je, tak uvidime snad nezklamou.

P.S. Pro honimiry, kteri nadavaji na grafiku v GTA grafika nikdy nehrala prim, ale i tak byla vzdy grafika pekna a libiva. Tento trailer poukazuje, ze Rockstar jde zase s grafikou o kus dale, takze bezte si hatit grafiku jinam, anebo honimiri radeji fuck off.
  • Docela cumim nad hlavnima postavama. Dat do takovy hry tri postavy kde ani jedna neni vzhledove nijak vyrazna mi prijde minimalne odvazna. Jeden plesatej vagus, neforemnej tatka a nezapamtovatelnej cernoch? Verim ze budou vsichni vtipni svym zpusobem ale stejne me to docela prekvapilo
  • Prostě skoro GTA San Andreas 2. Co víc si přát? Snad aby to běhalo nějak přijatelně na PC.
    • Ja si prajem aby to nejak prijatelne bezalo aspon na nejakej konzole. Mam PS3 aj Xbox360 a GTA4 tam teda prijatelne nebeha. Vyriesila to az PC verzia po xyz patchoch.
      • priznejme si taky narovinu kdyz clovek na PC verzi nastavil dohlednost a hustotu provozujako maj omezene konzole vypnul detaily snizil rozliseni tak i na starsim PC to jelo krasne jak vino ato na to kazdej nadaval jak je to zmrsenej port
  • zdeeneek
    U 99% her si s klidem pockam az se budou dat koupit za prijatelnejsi cenu. U GTA na to kaslu, to musim mit HNED !!!
  • Hanzales
    Já to vemu stručně...
    JOHOHOHOHÓÓÓ!!!!
  • kubi-wan
    Nejlepší z trojice je ten fotřík.
    • Shaker
      Kazdej ma neco do sebe, nejmin vyraznej mi zatim prijde Franklin... Trevor sice neni moc sympatickej, ale je to takovej ten spravnej magor u jehoz gameplaye se asi budem rezat smichy :D
    • jj, kdyby to byla Tarantinovka, hral by ho Michael Madsen ;)
  • Tuna na tiscali ste uz dlhsie mimo,ale porovnavat tvare sleeping dogs s gta5, to sa neda nereagovat. Gta5 ma predsa tolko prednosti oproti tomu AAA od sikmich, ze absolutne nikto teda okrem autora prispevku sa nebude k..... zaoberat !!!
    • Sleeping Dogs je od kanadských United Front. Hloupý rádoby trolling si nech.
  • Doufám, že vychytaj tu registraci přes ten proklatej Rockstar Social Club. Max Paynea 3, kterýho jsem normálně legálně koupil, jsem musel cracknout, abych ho mohl hrát, protože na tom pitomým Rockstar Social Clubu to nešlo zaregistrovat. To samý u L.A. Noire. To jsem zvědavej, jak tohle vyřešej.
    • Já se tam registroval přes mobilní internet a vše v pohodě. Doufám že stejně to bude i u gta5.
    • Jsem registrovanej od 2010 na RGSC bez problémů. Neznám nikoho, kdo by s RGSC měl problém. Není spíš vada na tvém příjimači? Není to troll, spíše konstatování faktu, že jsi první, s kým jsem přišel do styku, kdo má s RGSC problém. Zkus normálně napsat podpoře R*, měli by ti poradit, co s tvým problémem přeci. ;)
      • Tady se musim Lima zastat. Nepamatuju si, ze bych mel za poslednich 3-5 let vetsi problem se hrou nez prave s Max Paynem 3. Koupil jsem si original, a podarilo se mi ho rozjet az po nejakem prejmenovani slozky a hrabani v registrech a buhvi v cem podle nejakeho navodu, co jsem nasel na webu.

Rekl bych, ze uz to bude vyladeny, ale jelikoz jsem narozdil od tebe hledal reseni problemu, tak jsem narazil na tunu lidi, ktera s tim problemy mela a na hromadu navodu. Just sayin....
  • Ále co se*u na reálnost, už se těším až vyhodím pár vlaků do povětří s Travorem Phillisem *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit