Přejít na výpis diskuzí
Druhý vývojářský deníček z BioShock: Infinite
17.6.2011 | levis
18 příspěvků
-
Velký plus si určitě zaslouží zvuky.
-
Krasna hra, super grafika, fasa pribeh ALE neskutocne otravne prvky v hratelnosti. Big Daddy ktoreho lahko zrani kazdy Splinter ci ako sa tie qurwy volali, malo nabojov, zhananie oleja do vrtaku a obrovsky stereotyp po par hodinach. Co sa tyka pribehu a sveta - jedinecne. Hratelnost - z mojho pohladu slaba *12*
-
BioShock - jedna z mála her, která přesahuje do reality. Totalitní, utopistické společnosti a jejich rozklad - well done, Mr. Levine!
-
-
Nekdo Ti dal -1, tak jsem to vynuloval. Mas uplnou pravdu, mne fascinuji modernisticke utopie mezivalecneho sveta, retro-future a secese (tedy i art deco) a Bioshock to vse uchopil neopakovatelnym stylem *4*
-
-
..radsi bych remake system shocku :-/
-
-
Pochybuju, že to jde udělat tak, aby to nezkazili (i kdyby jen předělali modely a textury, tak už by to ztratilo to kouzlo)
-
-
Další Bioshock?hmm,no dobrá tedy, když to musí být.
-
-
Nebud mekkej! Nenech si to libit, sakra! : D
-
-
to art direction je proste paradni, barevna paleta, vkusne namodelovane, radost pohledet
-
Co říct, docela úžas, a to i přes fakt, že je to pořád na U3 enginu. *8*
-
ehm Bioware?...urcite? *7*
-
Puvodne jsem chtela napsat spravne haterskej prispevek jak se na hatera jako ja slusi ale po shlednuti videa se mi to vlastne docela libi... :o(
No snad to nedopadne jak Bioshock 2. -
-
Kéž by každé pokračování dopadlo alespoň jako Bioshock 2...
-
-
ano, jako jedina chyba bioshocku 2 byla ta ze uz neposadil na zadek jako 1ka, jinak mi prisla pribehove stejne kvalitni...ne-li lepší, ale ano bioshock 1 bylo neco jineho,noveho a naprosto ultimatniho, u 2ky jsme dostávali pocit že žvýkáme jednu žvýkačku 2x, ale se rčením, kéž by všechny pokračování měli kvalitu bioshocku 2 musím souhlasit !
-
-
Aha tak to bude ono me totiz jednicka vubec neposadila na zadek a k dohrani jsem se musel opravdu nutit, dvojka me pak nudila tak ze jsem ji ani nedohral ac jsem se snazil sebevic....
-
-
To je nám tě tedy líto... *8*
-
-
-
-
-
Na to se těšim jak malej... už mě ale unavuje jak se na tiscali ty videa pořád koušou...
-
-
Taky jsem moc zvedavej.
A videa nekousou! To odvolas!
Ne - fakt. Ja tu problemy nemam. Max. se obcas (vyjimecne) trochu dyl nacitaj.
-