Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • B.o.b
    Velký plus si určitě zaslouží zvuky.
  • Krasna hra, super grafika, fasa pribeh ALE neskutocne otravne prvky v hratelnosti. Big Daddy ktoreho lahko zrani kazdy Splinter ci ako sa tie qurwy volali, malo nabojov, zhananie oleja do vrtaku a obrovsky stereotyp po par hodinach. Co sa tyka pribehu a sveta - jedinecne. Hratelnost - z mojho pohladu slaba *12*
  • BioShock - jedna z mála her, která přesahuje do reality. Totalitní, utopistické společnosti a jejich rozklad - well done, Mr. Levine!
    • Nekdo Ti dal -1, tak jsem to vynuloval. Mas uplnou pravdu, mne fascinuji modernisticke utopie mezivalecneho sveta, retro-future a secese (tedy i art deco) a Bioshock to vse uchopil neopakovatelnym stylem *4*
  • ..radsi bych remake system shocku :-/
    • Pochybuju, že to jde udělat tak, aby to nezkazili (i kdyby jen předělali modely a textury, tak už by to ztratilo to kouzlo)
  • Další Bioshock?hmm,no dobrá tedy, když to musí být.
    • Nebud mekkej! Nenech si to libit, sakra! : D
  • NonSuch
    to art direction je proste paradni, barevna paleta, vkusne namodelovane, radost pohledet
  • Co říct, docela úžas, a to i přes fakt, že je to pořád na U3 enginu. *8*
  • ehm Bioware?...urcite? *7*
  • Puvodne jsem chtela napsat spravne haterskej prispevek jak se na hatera jako ja slusi ale po shlednuti videa se mi to vlastne docela libi... :o(

No snad to nedopadne jak Bioshock 2.
    • Kéž by každé pokračování dopadlo alespoň jako Bioshock 2...
      • Archengel
        ano, jako jedina chyba bioshocku 2 byla ta ze uz neposadil na zadek jako 1ka, jinak mi prisla pribehove stejne kvalitni...ne-li lepší, ale ano bioshock 1 bylo neco jineho,noveho a naprosto ultimatniho, u 2ky jsme dostávali pocit že žvýkáme jednu žvýkačku 2x, ale se rčením, kéž by všechny pokračování měli kvalitu bioshocku 2 musím souhlasit !
        • Aha tak to bude ono me totiz jednicka vubec neposadila na zadek a k dohrani jsem se musel opravdu nutit, dvojka me pak nudila tak ze jsem ji ani nedohral ac jsem se snazil sebevic....
          • Archengel
            To je nám tě tedy líto... *8*
  • Na to se těšim jak malej... už mě ale unavuje jak se na tiscali ty videa pořád koušou...
    • Taky jsem moc zvedavej.
      A videa nekousou! To odvolas!
      Ne - fakt. Ja tu problemy nemam. Max. se obcas (vyjimecne) trochu dyl nacitaj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit