Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podle fontu a designu jsem na prvni pohled myslel ze jde o nejake dlc k BF *1* zrejmne maji "originalniho" grafika
  • Jack1947
    Jsem rad ze tahle hra nezapadla, ano pusobi to lacine a i celkem (pronekoho) slabe. Jenze by byla hrtozna chyba kdyby to nevyslo, to ze to bude i NA Ngen to je jen takova ta tresnicka na jinak (doufam) chutnem dortiku.
  • Ta umělost je podle mě hlavně prakticky nulovými světelnými efekty, žádné stíny, žádný dynamická světla. Stačí se podívat na srovnání watch dogs na ps3 a ps4 a je tam vidět obrovský rozdíl. A souhlasím s tebou.
  • na tohle se moc tesim :)
  • firebug
    Fakt trapné! Všichni dobře víme, že ve skutečnosti mají přes sebe duchové hozené bílé prostěradlo s dírama na oči... :-)
  • frag.ment
    Jestli to má mít noir atmosféru, tak cigáro v hubě je základ, duch neduch.. :-)
  • ftipné jak puberťák řeší svoji drogu hned
  • Mart9
    *1* *1*
  • Rakovina plic už nehrozí. *4*
  • KIMCID
    Já mám starou konzol a záclony drží *1*
  • kubi-wan
    Námět je to skvělej, teď jen aby z toho udělali taky dobře hratelnou záležitost. Ale ta grafika - ne, že by to bylo něco, na čem mi u her tak strašně moc záleží, jen se mi prostě tahleta PS3/X360 grafika už začíná trochu zajídat... Nejde mi o počet polgonů nebo shadery, ale celkovou jakousi "umělost", která z toho na mě číší. Hry by se měly snažit víc do sebe otisknout nějakej výraznej výtvarnej ráz, jinak si budou pořád víc a víc podobný.
  • Mart9
    Duch s cígem v hubě *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit