Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret

    Jako všechna čest tvůrcům, že se osamostatnili, ale na jednu stranu je trochu smutný, že stále dělají tu samou hru. Nic proti roztomilým budovatelkám.

  • KrPa

    DOUFAM ZE UBISOFT SHORI V PEKLE ZA TO, CO UDELAL S Blue Byte

  • ChyrenCZ

    Tohle by mohla být skvělá hra. Hraju třetí mapu (mírumilovnou) a moc se mi líbí, jak je zpracovaná pohyb postaviček a vůbec celá grafika. Tihle lidé údajně vytvořili The Settlers online. A taky je to na této hře velmi znát. Než člověk vytvoří solidní vojenskou jednotku, musí ekonomicko- produkční model opravdu dobře vyladit. Ale stojí to za to. Časem je hraní poněkud jednotvárnější, ale nevadí. Moc hezky se na to kouká. Hra je i slušně optimalizovaná. Nikdy mi to zatím nespadlo a hýbe se to všechno relativně slušně. To Cities Skylines II. je proti tomu úplný horror.

  • Líbí se mi, že konečně začíná fungovat to, že když AAA vydavatel uzme nějakou značku a začne ji ničit, tak mu to neprochází donekonečna. Teď jsou myslím na řadě po dlouhé zásluze the sims

    • Tka pokud se nepletu, tak pro Sims se chystají dvě konkurence, ne? Life by You od paradoxu (a vzhledem k tomu, že ti převzali otěže po SimCity, tak bych jim docela věřil). Jen uvidíme, jak to tam bude s obsahem. Na jednu stranu víme, že Paraxox ždíme DLCčka (ale v tom nebude horší než EA) na druhou stranu to má mít silné ofiko modovací nástroje, kterými si hráči přidají obsah sami. No a pak vznikají Paralives - ale to spíš vypadá jako detailní editor domečků, než Sims se vším všudy.

      Ale na obojí se těším, už jen proto, že Sims prostě konkurenci potřebují jak sůl.

      • Ano, přesně to myslím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit