Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Líbí se mi, že konečně začíná fungovat to, že když AAA vydavatel uzme nějakou značku a začne ji ničit, tak mu to neprochází donekonečna. Teď jsou myslím na řadě po dlouhé zásluze the sims

• Tka pokud se nepletu, tak pro Sims se chystají dvě konkurence, ne? Life by You od paradoxu (a vzhledem k tomu, že ti převzali otěže po SimCity, tak bych jim docela věřil). Jen uvidíme, jak to tam bude s obsahem. Na jednu stranu víme, že Paraxox ždíme DLCčka (ale v tom nebude horší než EA) na druhou stranu to má mít silné ofiko modovací nástroje, kterými si hráči přidají obsah sami. No a pak vznikají Paralives - ale to spíš vypadá jako detailní editor domečků, než Sims se vším všudy.

Ale na obojí se těším, už jen proto, že Sims prostě konkurenci potřebují jak sůl.

• Ano, přesně to myslím.

• KrPa

DOUFAM ZE UBISOFT SHORI V PEKLE ZA TO, CO UDELAL S Blue Byte

• ChyrenCZ

Tohle by mohla být skvělá hra. Hraju třetí mapu (mírumilovnou) a moc se mi líbí, jak je zpracovaná pohyb postaviček a vůbec celá grafika. Tihle lidé údajně vytvořili The Settlers online. A taky je to na této hře velmi znát. Než člověk vytvoří solidní vojenskou jednotku, musí ekonomicko- produkční model opravdu dobře vyladit. Ale stojí to za to. Časem je hraní poněkud jednotvárnější, ale nevadí. Moc hezky se na to kouká. Hra je i slušně optimalizovaná. Nikdy mi to zatím nespadlo a hýbe se to všechno relativně slušně. To Cities Skylines II. je proti tomu úplný horror.

• KronosDeret

Jako všechna čest tvůrcům, že se osamostatnili, ale na jednu stranu je trochu smutný, že stále dělají tu samou hru. Nic proti roztomilým budovatelkám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit