Přejít na výpis diskuzí
Duke je borec a umí čurat, sděluje nám trailer
22.4.2011 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
trailer neukazuje nic nove, iba ak nove kozy v "cool" strihoch typickych pre tu najkomercnejsiu hudobnu scenu...
a samozrejme, aby bol trailer co najuspesnejsi, napchame tam nejaku hiphopovo-rapovo-neviemaku srackovu skladbu. lebo ten hiphop to teraz leti, ze jo. To, ze sa to k Dukeovi absolutne nehodi, to uz je vedlajsie.
bude to velka tupost, damy a pani. obrovska. -
-
jestli ten song je hip-hop rap, tak já sem DUKE BALLS OF STEEL NUKEM ty čuníku.... jinak ten song se menuje :Lo Fidelity Allstars - Battleflag
-
-
je mi uplne jedno, co to je za styl, je to komercna sracka, ktora ma zaujat co najviac sprostych hlav, kedze takato hudba teraz leti. a ano, obsahuje to prvky hip hopu a rapu, hovor si co chces.
cuniku.
-
-
-
Netušíte někdo kdo dělal hudbu k tomu traileru?
-
Zdá se to jenom mě, nebo má Duke stejnej hlas jako Postal Dude?
-
tipuju, že to bude jedna z nejstahovanějších her poslední doby... zahrát si to bude chtít každý, ale skoro každý se to bude bát koupit. Teda aspoň já bych se bál...
-
-
stahovat to budou akorat decka, pro fanouska dn3d je koupe jasna. mam objednanou ce verzi a uz ted mi je fuk jaka hra bude, jde mi primarne o "artefakt" ty originalky.
-
-
Taky bych si vydani hry odlozil jeste tak o 2 roky a jenom se bavil tema videama ... Kolikrat je to na hre to nejlepsi, nez prijdou hraci na to, ze to neni az takovy, jak to vypadalo. Jinak hype temhle panum jde, to se musi nechat. Tesim se vic ..
-
nevíte jak to budou mít s Dukem takoví Němci? :))
A jestli to bude na Steamu (v katalogu zatím není)? -
-
censored
-
-
Špatně
Officialní Forum Duke Nukem Forever
http://gbxforums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=118165
A ještě Australie
http://gbxforums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=117556
-
-
-
NENENENE ... ja se na ni chci tesit ... ja nechci aby vysla tak brzo ... vydrzeli to 10let (nebo kolik to je), tak to muze vydrzet dalsich minimalne 10let ! :)
-
Je to vychcánek...
-
Vsude "čurat" co to ma bejt ?
Snad "čůrat" ne ?!!! *10* -
-
Oba jste mimo, správně je močit *1*
-
Když už, správně je čourat :)
-
Je to jistě pozoruhodná látka ke zkoumání, nicméně přípustné jsou obě varianty :)
-
-
Áááá nádhera :) nahý ženský,lesbický školačky,chcaní,házení hoven celý Duku Nukem... už se těším :)