Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever má rád ženský, co tam máte dál?
8.4.2011 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
broadband travel flatrate: Coze?
-
Duke je proste borec! Porad neverim, ze to vyjde, ale az to budu mit doma, uverim *1*
-
Doufam, ze je aspon vsechny pekne vymodeluji, at se da na co divat.
-
je mi 28 a vubec s vami nesouhlasim ... dnesni mladaci cumej na duka jako na debila ... mizerna grafika pribeh o nicem atd ... je to nostalgie ... kazdej kdo uhral Duke Nukem 1 2 3D MP proste ceka uz roky na tuhle hru :-) A jestli je grafika za zenitem nevim ... postupny vyvoj za ty roky je videt ... a nejmodernejsi grafika co mi vytizi 4 jadro a Dual grafiku nevim nevim zda je to potrebne ... nejde spis o tu atmosferu? O ty dukovi vtipky a vubec celkove o promitnuti jeho ega?
-
ten engine pouzili aj v commander keen 1,2
-
-
a proc ma tento clovek -, kdyz ma pravdu ? :D:D:D:D
-
-
Otázka je, na koho je tohle zaměřené... Rating to má 17+, ale přijde mi, že se u tohoto typu humoru mohou bavit tak 15+-. Ve svých 29+ pochybuji, že bych za tohle dal 199,-Kč + za to za Zaklínače 2 CE jsem vysolil (a rád) už v předobjednávce 2100,-Kč + *1* *1* *1*
-
-
17+ jsem už dávno přesáhl a jak se těším na Duka *1* Pro mne je to nostalgie.
-
Ja mam 29 a presne na takuto hru cakam. Dufam ze to bude uletene prehnane a poriadne sexisticke *12*
-
-
Jasný, proti gustu... *12* *1*
-
-
-
tahle hra je stejne tragicka jako její tvůrci. Přiběh o hovně grafika za zenitem. At zustanou u své plošinovky hru vůbec nevydavají. Dnešní herní svět už je ůplně někde jinde.
-
-
jjn dnesni herni svet je u sracek jako COD,ktere vychazi rok co rok *1*
-