Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever se opozdí, protože Duke nikdy nechodí včas
24.3.2011 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Originální omluva *1*. Ten měsíc navíc už to snad vydržím... *4*
-
Ooh, that's gotta hurt
-
I realized it's time to write post about legendary PR decision and chew bubble gum, and I'm all outta gum.
-
Ja teda neviem ale tolko krat opakovany vtip mi ako vtip ozaj nepride.Sice mi to nijako neprekaze pretoze duka hrat rozhodne nemienim ale aj tak mi pride drze ako vrcholne hazarduju aj s poslednou spetkou priazne ktora mozno este v niektorych jedincoch zostala.
-
Ještě mě napadlo, že to Forever má asi znamenat, že budeme čekat věčně.
-
-
Ty jsi blesk, chlapče. *1*
-
-
Když jsme mohli čekat třináct let ,tak takový kousek už to nemůže pokazit. *5*
-
-
Schvalne co budes rikat az to v kvetnu posunou na zari *1*
-
-
Marketingový tah, copak vám to neni jasný ? :D Je to tak průhledný, ale dobře oni :), udělali to hezky. Snad nevěříte tomu že by to v tom květnu vyšlo, bylo jasný, že to šoupnou, tahle hra staví právě na tom faktu že byla pořád posouvaná, tak si ještě aspon naposledy posunou a pak to vydaji :)
-
-
A ve finále se ukáže, že to je tuctová střílečka *2*
-
-
tak to určitě bude, já teda nejsem zase tak velký fanoušek Duka, ale Duke je prostě o tom vtipu, o těch hláškách a všelijakých blbustkách.. takže i tak bych řekl, že bude uspěšný, už jen proto, jak na něho fanoušci dlouho čekají..
-
-
-
divim se ze po tolika letech odkladu jeste neunikla na net nejaka kompletni hratelna beta, tak jako nedavno treba Crysis, asi proto ze DNF nebyl nikdy hotovy, neni ani ted a nikdy ani nebude
-
snad to už dopadne ten červen :-) ale jsem zvědav jestli ten odklad o měsíc stal za to bo ne ale jinak se už těšim čím dal více a více
-
keby kazdy takto kreativne oznamoval posunutie terminu asi by to aj ludia znasali lepsie ;)
-
-
Po letech už si asi někoho najali, aby jim vymýšlel vtipná oznámení o posunutí termínu vydání.
-