Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To budeš tak dlouho na Zélandu??Tak si to zahraj tam ne?:)
  • parada, a schvalne odlozil odjezd na zeland abych si to stih v tom kvetnu zahrat. takze ted si ho zahraju mozna v lete 2012...
  • Stejně mám mít v tu dobu státnice, takže mě to protentorkáte i potěšilo.

BTW udělali tomu skvělou webovou prezentaci. Ano na efekt, ale n a DNF jako ušité. Těším se a stále věřím, že bych mohl do rukou dostat hru, která nebude vypadat nejlíp ze všech, ale bude se dobře hrát. Ulítlá klasika.
  • It's time to work and release a kick ass game, and they're all out of time... *5*
  • Heh, forma toho oznamenia o odlozeni mi pripomenula jeden skvely Duke obrazok...

http://apina.biz/39292.png
  • Pokud bude kvalita úměrná době odkládání, tak to bude nejméně 13/10 *3*
  • Its time to kick ass and chew bubble gum, and i'm all out of gum... *5*
  • 6/10 ??? já typuju více spousta hráču nadavá na nový hry prostě i já pomalu je to strašný !!!! nový hry
  • Já tipuju 6/10 :)
  • Co je to jeden měsíc navíc, když se na tu hru čeká přes desetiletí? Ano, bude to asi nakonec jen "průměrná střílečka", ale pro nás, kteří jsme původního Duka hráli ještě v minulém století, to stejně bude obrovská událost. Předobjednáno mám, až to vyjde, tak to vyjde.
  • Ale jo, Duke ti ji s radostí nakrájí, ani nemrkneš. *3* *1*
  • Cim dyl to budou odkladat tim lepe. Aspon vychytaji neprijemne mouchy a doufam, ze to bude aspon prumerne dobra hra s 7/10 hodnocenim.
  • Schvalne co budes rikat az to v kvetnu posunou na zari *1*
  • To je tak hustá ironie, že by se nedala krájet ani motorovou pilou
  • Duke Nukem je FAKE *1*
  • This is bullsh*t.
  • minulej tyden kdyz jsem to predobednaval tak se si rikal ze to urcite jeste odlozej :/ bohuzel jsem se trefil :(
  • Originální omluva *1*. Ten měsíc navíc už to snad vydržím... *4*
  • Raziel_cz
    Ty jsi blesk, chlapče. *1*
  • Tushan
    Ooh, that's gotta hurt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit