Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nostalgie a zábava v jednom. Jenom uronit slzu. :) Jak ten čas běží.
  • Po dohrání dema jsou mé dojmy poněkud rozpačité. Jezdíte jeepem, stoupnete si za kulomet, můžete si namalovat na tabuli, střílíte tupé nepřátele... Před 11 lety vyšel duke souběžně s quakem, který měl opravdovou 3d vektorovou grafiku a působil vedle výše zminovaného jako chudý příbuzný. Úspěch duka tehdy spočíval v perfektním level designu, pár hláškách, interaktivitě s předměty. Nikoho před tím nenapadlu udělat úroveň hry v kině, další v kasinu, další na vesmirné stanici, možnost si štouchnout kulečník a hlavně brát hlavního hrdinu převážně nevážně. Demo se tváří jako snaha o zábavu jako za starých časů, kterou dle mého názoru, a ted se na mě patrně všichni vrhnou, bohužel není. Po dohrání dema mám pocit jakobych všechno co se mi odehrálo na obrazovce jsem už viděl v jincýh hrách v minulých 11 letech. Řešení hádanek přes fyziku, výbušné barely, rozmazávání obrazu, sestřelovani něčeho letajiciho, vyskakovaní nepřatel z letadylka, věci snažící se přisát na obličej. Duke byl tehdy nový, dnes je to pokus o to samé ovšem bez onoho puncu novátorství. Interaktivita s předměty není dle mého názoru taková jak by s ohledem na dnešní technické možnosti býti mohla, vedle dřevěných dveří leží brokovnice vezmu ji a čekám že půjdů otevřít, a ejhle ony nejdou a musím potupně prolézat vedlejším oknem, level design není ničím překvapující a je takový jako...ehm...v jakékoli jiné hře. Problém není v tom že grafiak je zastaralá, problém je v tom že je taková..ehm..ničím zajímavá. nepotřebuji, aby se nepřátelé tvářili extrémně chytře, ale bandy tupě nabíhajících prasátek jsou opravdu pár let nazpět. Demo není špatné, jen není ničím zajímavé, snad plná hra dopadne lépe.
    • Mám rozehranou plnou co mi dnes přišla a zatim si můžu stěžovat jen na možnost nosit jen dvě zbraně, čekal jsme starej koncept, lékárny, arzenál zbraní a jatka, takže omezení mi vadí. Grafika se mi líbí, je tam pár efektů, který nejsou ani v dnešních graficky vyspělejších hrách, celkově to ale působí supr, neni si na co stěžovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit