Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem propařil 30 mil. dolarů, humor však neztratil
8.10.2010 | Aleš Smutný
7 příspěvků
-
Podle Gamestopu hra vyjde 1. února 2011, ale 1 duben by byl určitě zajímavější datum vydání.
-
Původních vývojářů je mi docela líto... svým způsobem jsou to moderní umělci :-). Je to jakoby někdo da Vincimu zničil Monu Lisu před samotným dokončením :-)
Netroufal bych si říct v jakém kvartálu hra vyjde, ale troufnu si říct, že to tentokráte do konce dotáhnout - a já se těším :-) I když trochu se bojím, že to bude jako s Mafii II, což je hra dobrá, ale předchůdci sahá sotva k prsům :-) -
jako dalsi fake .... *2*
-
Čekám na tuto hru pěkně dlouho,ale mám pocit že už to konečně klapne a na jaře bude pěkná prdel na mém PC *1* *1*
-
Já bych si hru určitě pořídil.Už jen z toho důvodu,že na ní čekám dlouhých 12 let :-/
-
jen nekolik drobnosti - trailer dosud nevysel, to cca 9,5minutove video je "jen" zaznam prvniho levelu, nicmene kompletni zaznam vcetne druheho levelu lze jiz na Internetu nalezt take (youtube - Berlin). Nakonec racte se podivat, ze zadne stripterky ani klub v tom video nefiguruje.
1. dubna 2011 neprichazi jako datum vydani v uvahu, situaci sleduju o neco vic a Randy Pitchford (sef Gearboxu) se jasne vyjadril, ze si z DNF nehodla delat dalsi legraci (je to podnikatel - neni to George Broussard). Spekuluje se o 1. unoru 2011 coz uvadi jako datum vydani Amazon i Gamestop. -
-
taky jsem se na to koukal tak nevim tady všude píšou prodejci na duben ale nebylo by to špatný kdyby to už vyšlo 1 unora 2011
-