Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Neví někdo, jaká je současná situace s end game ve hře? End game = tier 6 suroviny v Deep Dessert.

Pár týdnů zpátky byl end game téměř nehratelný. Deep Dessert byl plný gang command toxických hráčů a grieferů, kteří svůj den trávili kažením zábavy ostatním hráčům. 

Když se někde objevil nějaký chudák (a nebo menší skupina hráčů), tak je vždycky zavalila skupina ornitoptér a pak se griefeři posmívali lidem v chatu. 

• Hidden

Podle me ty hry jsou tezko srovnatelne (hral jsem oboje) - sice maji shodny princip se sberem materialu, staveni "zakladny" a podobne (ale to ma treba i Enshrouded a to je jeste uplne jina hra), ale jinak mi prijdou herne dost odlisne. OH je spise takovy gulas s krizi identity (i kdyz ne nezabavny) a Dune drzi tematicky i herne ucelenou linku. Velice volne bych ten rozdil prirovnal jak nove cirkusove Call of Duty vs nejaky starsi Battlefield - oboje jsou to tematicky podobne FPS, ale pomerne jiny zazitek a u OH vs Dune je ten rozdil jeste vetsi.

• GorSilverarm

Docela jsem nad tím při hraní přemýšlel protože v důsledku jsou si hry celkem podobné myšlenkou. Na Duně jsou vidět mnohem větší produkční hodnoty i to že není F2P. Další zásadní věc je to že OH je souběžně vyvíjené jako mobilní titul a je na něm prostě znát rukopis klasických asijských F2P her.

• TheSuffering

Celkem zajímavé by bylo srovnání s Once Human (a vlastně se to přímo i nabízí), které je zadarmo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit