Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dungeon keepera som mal velmi rád. Bola to skvelá hra.
  • Grafika se teda oproti dvojce moc neposunula...
    Oproti Dungeon keeprovi byla dost nudna navic s hnusnou pohadkovou radoby vtipnou stylizaci.
    • Neposunula se ani o milimetr, vypadá to jako DLC. Tisíc korun bych za to rozhodně nedal, maximálně deset euro a i tak bych se dlouze rozmýšlel, zase tak dobré to není.
  • Omalovánky?
  • To je dělaný na enginu Warcraft 3? Vskutku geniální volba do hry jako DK - hned mě to rozesmálo. Myslem sem, že tenhle trend kopírování blizzardího pohádkového stylu skončil. Asi ne.
    • Mas pravdu. Ta grafika je hrozna. :/ To uz stary Dungeon keeper mel ty barvy, a celkovou grafickou stylizaci hezci. Mi tenhle prebarveny, komicky styl leze uz na nervy. :(
  • Dungeons? .....
    A kdy bude War for the Overwolrd II ? *1*
  • Dvojka byla supes za super prachy, na toustovači. trojku ohlodám.
  • Kdysi jsem se rozhodoval mezi War for the Overworld a Dungeons 2, nakonec padla volba na WftO. Na tohle jsem zvedavej.
  • Dohral jsem to, ne moc narocne na strategii, spis na cas a kouknout se poradne na cil mise. Ta radoby vtipna stylizace mi moc vtipna neprisla, co mi prislo dobre bylo zda se chci soustredit na skrety/nemrtve/demony. Bohuzel bylo vzdy fajn mit po ruce i ty dalsi.

Pasti je sice hodne, ale vystacil jsem si se tremi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit