Přejít na výpis diskuzí
Dvacet minut komentovaných záběrů ze hry představuje Wolfenstein: The Old Blood
9.3.2015 | Honza Konfršt
41 příspěvků
-
Kolik máš ramky?
-
Právě hry jako Wolfík by s tím jejich jménem mohly ledacos udělat.
-
Nesmysl, Rage ze začátku měl doskakující textury taky, nebo pomalu se vykresluhící. Wolf není zas tak náročná hra když by měl jet i na starších/pomalejších kartách. Takže podobný případ no.
-
To bude spíš problém hry, když se to děje i na tak výkonných sestavách, jako máš ty.
-
wolfovyááááááááááááááááááá!
-
Bethesda je spatna firma porad, wolfik na tom nic nemeni.
-
Agraelus je pí*us. :)
-
Ne, tebe bych tam fakt nechtěl *5*
No ale někteří lidi dávají přednost zajímavějším postavám, než tomu hranolu s nudnými hláškami. -
nekdy i hraju ale vetšinou se ted stejne delaji jen filmy (jako tohle jen jedeš koridorem a držíš knoflík) - ale pribeh to melo dobry
-
Ale jako nakonec se vždy načte všechno, jen to trva asi pul sekundy a je to videt
-
Jsem docela rad ze nepatrim mezi generaci ktera hry nehraje ale jen se na ne kouka *15*
-
první díl jsem videl na YT s agraelem a tohle bude asi podobne (hrát to nebudu ale rád si to kouknu)
-
tobe by se víc líbil nejakej klouček s mejkapem to je jasny
-
tak ja mam 16 gb ram, gtx 680 a i7 3770 a taky mi doskakuji textury. tak to jako ten comp už mužu zahodit? a nebo je ta hra nejak zle udelana, tak kde je pravda
-
Tak ja nevim, mam i7 3770 a gtx 680. Vše mam na full. Proste kdyz se rychle otočim textura se z nejakeho duvodu nestihne načist
-
kdo nemá silnější hardwer musí se smířit s doskakujícíma texturama,hraju WNO na Pentium dual core 2.6Ghz + 8GB Ram+ Nvidia GT 440 DDR 3 a jsem rád že to jde hrát na nejnižší nastavení bez sekání,Rage také docela pohoda,někdy pokles FPS až k nehratelnosti,naštěstí pouze na krátkou dobu.s GTX 650Ti by to bylo asi lepší *1* na Old Blood se moc těšim
-
bacha na to lidi, ma v tom prsty bethesda, tady na games velmi opovrhovany nazev, nebo ze by to najednou nevadilo?:)
-
Slaby HW. Rage na silne sestave take vypada hezky i dnes. Zvlast detaily zretelne i z vetsi dalky.
-
Ja začal hrat New Order jen před pár dny a ta hra je fakt pecka. Akorát mi tam pořád doskakují textury, divné
-
Dobré, jen škoda toho jaký je B. J. nesympatický hňup. Jeho charakter bylo asi to jediné co mě na novém wolfovy štvalo.