Přejít na výpis diskuzí
Dvacet minut z hraní RPG řežby Hellraid od Techlandu
7.8.2014 | Ladislav Loukota
61 příspěvků
-
Prečo hra, ktorá vychádza v roku 2015 na novú generáciu konzol a PC, nevie mať aspoň trochu reálne nasvietenie a realtime shadows? Ale šancu tomu dám, to zas nie že nie :-)
-
Kua pekný...Docela to připomíná hexena coo
-
Což o to, pěkné pěkné, ten kozel nebo co to je je opravdu hustej. *1* Myslím že by to ale v pohodě zvládla i PS3 a X360...
-
popravdě jsem začal přemýšlet o tom early accessu :)
nebijte mě *1* -
chivalry medieval warfare RPG : copycat hell
-
No me se zatim nejvic libil soubojovej system co se tyce 1st person rubacek v MM: DM, a tenhle system mi spis pripomina Skyrim, tak uvidim jaky to bude az to vyjde.
-
-
Amen. Dark Messiah zůstal podle mě, co do melee systému, nepřekonán a vypadá to, že tihle ho taky netrumfnou. Škoda... no co, budeme čekat dál.
-
-
No není to zlý nápad, jen ten soubojový systém se mi zatím moc nezdá. Připadá mi trochu moc těžkopádný, přitom jsem čekal, že u takového typu hry se hrdina bude prosekávat zástupci kostlivců jako máslem. Ale třeba mě zmátlo jen autorovo srovnávání s Diablem.
-
-
Ano, to je přesně ten dojem co mám i já. Jako atmosféra vcelku pěkná a stylová, ale ten soubojový systém je prostě hrozně těžkopádný. Jasně, je vidět, že se snažili o to, aby to vypadalo, že mají zbraně svou váhu a sílu (takže je to trochu i záměr), ale přesto je to na pohled děsně neohrabané.
Člověk by si řekl, že po tolika letech se už budou dnes dělat hry s propracovaným soubojovým systémem, kde půjde opravdu o kontakt zbraní, jejich fyziku a prostě bude to alespoň částečně obsahovat nějaké šermířské prvky. Ale houbeles, většina her pořád jede na tomhle systému silnej úder/slabej úder/obrana. Někde se to dá zkousnout, někde už to vypadá opravdu archaicky. Tohle je podle mět en druhý případ. A přitom už před lety existovaly novátorské hry, které pracovaly s daleko propracovanějším bojem, kdovíproč se to neuchytilo.
Ale nechci tu hru hanět dopředu. Svoje kouzlo určitě má a třeba ten boj ještě trošku vylepší, aby byl, když už nic, tak aspoň drobet plynulejší.
-
-
Vynikající, už aby to tady bylo a hurá do katakomb. To koukáš co Sacrede3?
-
těším se...
-
Konečně nějaká intelektuální hra, která pohladí na duši.