Přejít na výpis diskuzí
Dvacet nesmrtelných hitů pro první PlayStation
22.10.2012 | Redakce Games.cz
47 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=RekLHkjrghI
taky badass -
A co Medievil 1,2; Front Mission 3; Grind Session, Tenchu 2 a NHL 98 Face Off?
-
Presne...Na PSX mam ty nejlepsi vzpominky.
-
Syphon Filter 1,2,3 HD remake bych koupil okamzite,ja tu serii miloval! Uz hodnekrat sem premyslel ze si koupim PSX co sem kdysi mel.Emulatory sou fajn,ale ja chci tu sedivou masinku mit doma.
-
Sakra takovýho Medievila nebo Pandemonium bych si hned znova zahrál. Kam se na to hrabou ty dnešní "interaktivní filmečky". Vážně jsem rád, že jsem si jako dítě zahrál hry na ps1, a ne ty dnešní srágory.
-
Drtivou většinu titulů ještě pořád mám doma. Je mi ale líto, že tam nevidim pro mě nejlepší hru PSX a to Quake II. Jinak sestava výborná *5*
-
ted nedavno jsem ji pochoval ve skrini mechanika je slus *9* *5*
-
Syphon Filter ... tolik hodin u zadny hry doted nahrano nemam a to jsem docela naruzivej hrac :) Vynikajici multak, supr single .. vsechny dily byly skvost, Metal Gear Solid, Resident Evil, Medal of Honor, WipeOut, Tekken, NHL 98 to je moje mladi :))
-
Já jsem PS1 miloval. Hlavně Syphon Filter 2. Stále si vzpomínám na poslední mise v New Yorku, kde jsem musel infiltrovat podzemní základnu, a následně z ní uniknout za neustálého ryčení alarmu a rychlé techno hudby, přičemž mě pronásledovali vojáci, kteří "skoro" nešli zabít ( M-79 :).
-
Zrovna jsem si říkal,že když si to tak vezmu. Tak v minulém století bylo více titulů na které nezapomenu. Ikdyž některé z nich pokračují dál viz Metal Gear Solid,Gran Turismo a příští rok ABE :-) na toho se obzvlášť těším. A v téhle době je těch titulů u kterých si řeknu "Fakt dobrá hra a užil jsem si jí" je méně. Každý bere jiný titul,že je perfektní, jde o vkus. Ale teď jich je méně prostě. Škoda snad se to někdy napraví :-)
Jinak jak zde někteří písou Legacy of Kain: Soul Reaver mi tam taky chybí. U té hry bych bral taky nějaký ten HD (jako to dělají u Abeho celý nový Engine atd., ale vše nechat jak bylo). -
CoD bylo na PS2. Bylo to hlavně to CoD 3 které nebylo na PC. První díl ve kterém se voják na tebe rozeběhl a ty jsi musel stisknout tlačítko, aby jsi ho odhodil (ukazovali to jako novinku v FPS hrách :D )
-
Legacy of kain: Soul Reaver je kde ?? *8* Co je to na tom konzolistovi za kacíře :D
-
Tyjo, PS1... jediná konzole, kterou bych si docela ráda pořídila.
-
To ano, obě jsou dobré hry, to je bez debaty. Ale do seznamu dvaceti her se prostě všechny nevejdou, to je také bez debaty. A v tom případě IMO nemá smysl psát hry, které tu nikdy nevyšly, jako Xenogears. Cross podle mě není tak super a LoD si místo ve dvacítce zaslouží víc. Ale to je věc názoru, to je jasné.
S Xenosagou to škoda je, i když série dokončená víceméně je, většina příběhových linek je ukončená. Některé ovšem dost násilně, rozhodně by si spousta věcí zasloužila rozpracování, bylo vidět, že autoři se snažili nacpat do posledního dílu co nejvíc. No, jak by to vypadalo se už asi nikdy nedozvíme.
A zase na druhou stranu, Xenoblade Chronicles jsou také velice dobrá hra. -
panečku to boli časy...
-
A kde je rayman 2? Na tu hru mám supr vzpomínky
-
Pravda. Tenchu byla skvělá záležitotst, demo jsem hrál snad stokrát než se mi konečně podařilo sehnat plnou.
-
Metal Gear Solid a Resident Evil jsou pro mě nejlepší hry.
-
Jo a seklo se ti to .. *1*
-
Poznám 12 tudíž jsem měl štastné dětství.. *1*