Přejít na výpis diskuzí
Dvakrát měř, jednou střílej v traileru na Sniper Elite 3
30.6.2014 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
jednoznacne nejlepsi trailer na Sniper Elite. takhle bych si tu hru predstavoval v kombinaci se slusnou UI. ale je to jen predstava o kterou asi brzo prijdu..
-
-
twe.. no UI je umela inteligence. AI je to anglicky. po pravde jsem si rikal, ze by to mohl nekdo mohl pochopit spatne, ale veril jsem v uzivatelskou inteligenci (taky UI? :)
jinak pro hnidopichy http://cs.wikipedia.org/wiki/Um%C4%9Bl%C3%A1_inteligence
a pokud to nekdo zamenil za user interface, tak se omlouvam a pro priste to budu oznacovat v anglicke zkratce. -
nj AI je tragicka, UI je celkem OK, hratelnost nekde mezi AI a UI :)
-
-
pichlavej ale vtipnej :)
-
Tady v tom má někdo trochu bordýlek :)
-
-
tak predpokladam, ze Kuk pod UI myslel AI .. *13*
-
-
Není to českej název tak at se používá ten správnej anglickej ... AI - uměla inteligence a basta! ne UI - uměla inteligence. *7*
-
-
V tomhle případě bylo jasný, že to user interface nebude... ale tak o h0.no de :)
-
UI taky může být User Interface či česky Uživatelské Rozhraní. Možná bylo myšleno, že něco mezi AI - jako ajaj, až po UI či francouzsky ui jako ááno (pochopil jsem jako něco "mezi") :) tak se tu kvůli tomu nezabijte
-
no dyt .. proto jsem napsal AI (umela intel.) a UI (uzivatelske rozhr.), cimz jsem mu jemne naznacil, ze pouzivanim UI pro AI tim akorat dela bordel *3*
-
-
-
-
-
-
Sem zvedav, jestli se nekdy dozijem skutecne realisticky hry kolem odstrelovani ... kde vystrel bude az ta celkem nepodstatna tecka nakonec ... => zjisteni pohybu cile, vyber mista, priprava unikovy cesty ...
BTW: Jinak ta technologie zobrazovani zasahu cile je na tomhle moc fajn, a videl bych vyuziti trebas v gameskach jako je wt/wot/... kazdej by hnedle vedel co ze to vlastne (ne) trefil ... -
-
porad k tomu ma nejbliz modama prospikovana Arma ..
-
-
Myslis ta arma, kde vystrelis ze dvou kilaku, a vsechny NPC okamzite vedi naprosto presne kde lezis, a naprosto presne te sutujou i flusbrokem (na ty dva kilaky)?
-
-
Slyšel jsi o modech ? Stačí si s hrou trochu pohrát a je to špička ;) AI se kreje, taktizuje a nevidí jako terminator :)
-
-
Tak tak Arma
-
-
-
Mě hra baví, jako oddechovka je to super...podle mě nejlepší díl serie ;)
-
Hra na víkend škoda mohla bejt delší.
-
-
Na víkend.,..to jsou dva dny...vzhledem k tomu jak hrajete se to dá převést na 40 hodin, což je v dnešní době průměr..co víc bys chtěl ?
-
Hry na víkend jsou většina dnešní herní produkce.
-
-
Vážení, STOP! Sniper elite 3 je fakt škoda peněz i času. Tato hra vůbec nepatří do společnosti kvalitních her typu Far Cry 3, Crysis apod. Je to na ůrovni Medal of Honor, ale pozor, to bychom uráželi Medal of honor. Je to zastydlé, čtyřikrát se otáčíte, než najdete správný přístup k mrtvole, na žebřík hezky po jedné špricli, ať má nepřítel čas Vás pěkně odbachnout., kde to vyhrabali nevím, ale VARUJI! první obtížnost lehká, druhá je těžce HARD. Další obtížnosti, jen pro mimozemšťany. Celý dojem BBbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
-
-
Já to dopařil na HARD? a nic nadpozemského mi to nepřišlo. Spíš mírně frustračního.
-
-
Jsem moc rád, že tímto už o téhle hře přestanete psát - jen recenze a šmitec! Díky,díky. *4*
-
-
Kéž bys ty tak konečně přestal o hrách psát. Jen šmitec a nic! Díky, díky.
-
-
Copak, ti vadím. *7* Co bych měl psát když jsem na portálu o hrách. *3*
-
-
-
Náhodou ta hra není vůbec špatná. Předchozí díly jsem nevydržel hrát ani hodinu a považuju je za odpad ale tohle se jim fakt celkem povedlo. Hraju na nejvyšší obtížnost a náckové mi dávaj zabrat. Navíc je to snad první hra ve které aktivně využívám pasti jako nášlapné miny atd...
-
-
První díl a odpad? Tak to jsi velký hlupák.
-
-
Měr? to je nějaká nová měrná jednotka.
-
-
Ty by ses nemel moc ozyvat synku ;-)
-
-
Ale jo měl dědo *3*
-
-