Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezké.. ale když už někoho umlátím klikou a vražednou zbraň donesu k jezeru, tak už jí alespoň hodím do vody, ne? *1*
  • A už je oznámený i datum vydání - 25.září pro PC.
    http://www.theastronauts.com/2014/08/release-date-pre-order-edition/
  • Vypadá to teda dost libově. Rozhodně to vypadá (jak graficky, tak i hratelností) daleko líp, než všechny hry od Blizzardu dohromady. Do tohohle určitě půjdu.
    • GlaDOS
      To bych rád viděl odkdy Blizzard dělá adventury, že chceš porovnávat hratelnost.
    • ty už jsi to hrál, že posuzuješ hratelnost?
      • wenceslaus
        Co podle tebe znamená slovíčko "vypadá"?
        • to je ovšem zajímavá otázka, jak vlastně "vypadá" hratelnost?
          • wenceslaus
            Dobrá zábavně, špatná nudně... je normální mít z gameplaye nějakej dojem o hratelnosti.
      • Ne, ale vím, co vidím.
        • h*vno? *4*
          • až to vyjde, tak si ho hlídej, bude plakat a blinkat na foru mezi prvníma :)
          • Hopsíka, takže v podstatě ano, h*vno *4*
  • Vypada to naozaj krasne.
  • Jestli se nepletu tak tohle bezi na unreal enginu 3. Perfektni prace grafiku.
  • Hádám, že velice brzo učiním předobjednávku. Tento projekt mě zaujal hned od začátku a nepřestává mě udivovat. Herní mechaniky jsou parádní. Myslím, že to bude grafický nářez s atmosférou TwinPeaks. Alespoň takhle to na mě působí. Těším se těším.
  • Kinet1c
    Keby takto vyzeral Skyrim po vydani, myslim tym prirodu (nebola velmi skareda, ale toto to valcuje), tak mohol byt kus, aspon u mna uspesnejsi. Fakt my to pripadalo ako skutocny svet, nadhera, ci uz hratelnost, herne prvky, ci pribeh bude stat za to, no podla videa, sa tesim teda, ne som nejaky adventurista, ale obcas si nejaky ten lepsi kusok zahram.
    • Máš sice pravdu, ale Skyrim s modama vypadá dost dobře. Navíc tohle je pro PC. Skyrim běžel i na PS3 a Xbox360 a kuli nim se určitě musely udělat ústupky.
    • Keyz
      Vypadá to, že si dali práci aby to udělali věrohodně.
      Na tohle se těším. Adventura s realistickou grafikou.
  • deathfish
    Vypadá to krásně a originálně. Taková hra tu dlouho nebyla. Určitě tomu dám šanci *2*
  • Krása hodně očekávaná adventura pro mě společně s novou syberií
  • kubi-wan
    Nevim sice pořád, jak přesně se to bude hrát, spíš jestli bych toho byl schopnej, ale ku*va, ten svět je udělanej tak nádherně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit