Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak multiplayer AC:B jsem bohuzel nemel moc sanci zkusit, ale snad budu mit vice prilezitosti s AC:R. Zatim se mi zda, ze vetsina vylepseni je ku prospechu veci. A vzhledem k tomu ze vetsina postav je vice nez zajimava, tak ten multak mile rad vyzkousim.
    • Ringwraith
      Multiplayer AC:B jsem hrál a byl super. Aspoň to nebylo ratatata na třístej způsob. AC:B mělo příležitost vyzkoušet netradiční multiplayer, kterej pak byl i skutečně lidmi dost hranej,protože se to dalo považovat za zaběhnutou sérii. Asi musím poděkovat AC2, že hráče zaháklo.
      • Pro mne byl hlavni problem ze jsem si AC:B koupil k Vanocum, a dohral jsem ho pres svatky (storyline, achievementy, lusteni glyphu). Bohuzel na multak mi moc casu nezbylo. Ted sice AC:B mam u sebe, ale kvuli vejsce na to nemam behem semestru nejak cas, coz mne mrzi, ale priority jsou proste jinde. Takze to asi dopadne tak ze letos pres Vanoce si zase zahraju single. Potom nekdy behem zimy a jara snad najdu cas na to si i ten multak zahrat. I kdyz na mne porad ceka LA Noire, ktere jsem jeste take nedohral a moc rad bych to zmenil.
  • Nezdá se vám že už tam jen začínají přidávat serepetičky a kvalita jde dolů? Pomalu mi to začíná připomínat jednu nejmenovanou herní sérii.
  • Možná se to opakuje, ale kvalita stále zůstává. Takže nevím co řešíš.
    • Ringwraith
      Asi to myslíš na mě.

      Řeším to, že kvalita by se měla zvyšovat a ne jen zůstávat.
      AC -> AC2 byl velký skok. Pak usli na vavříněch.
      • Jazz
        Promiň, ale já kdybych měl čekat na ten příběh 2-3 roky než udělaj novou hru a novej engine, tak skočim z okna. *1*
  • Teleport? To je přehnané už...
    • Jezis kdyz nevis o co jde tak radsi nekomentuj
    • kdeže? cože?
  • Nevím, jestli je Assassins Creed a multiplayer dobrá kombinace *5*
  • Ringwraith
    Můj skromný odhad je, že multiplayer bude jen velmi málo odlišněj od AC:B. Proč by taky měl, když je potvrzený, že se stekná věc prodá i tři roky za sebou...
    • Mluvíš, jako kdyby MP byla hlavní složkou AC, do čehož má velice daleko... Hlavním tahákem je příběh a SP a ten je titul od titulu propracovanější... Tak tady netrapči.
      • Ringwraith
        Ten je od dvojky přes Brotherhood až po Revelations stejnější a stejnější a bez nových nápadů. Ale pokud jsi jen konzument, tak je ti to fuk. Jednou za rok si dáš dávku a máš se, co? No CoD umí zaháknout hráče kařdoročně stejným mulťákem a AC singlem. Hurá, je tu další každoroční série. Těším se na DLC za 15€.
        • Ja se priznam, ze v tomhle pripade jsem konzument. Proste pokud se mi neco libi, tak za to ty penize dam. Mne treba zajima, jak to s Eziem dopadne, protoze jsem si ho jako hrdinu dost oblibil. Ono je hodne tezke kam dal se posunout kdyz AC2 nastavil latku proklate vysoko. Osobne si myslim, ze AC:B zase o neco vic rozvinul Eziovu osobnost, kdy z vyjuchaneho mladicka se z nej stava dospely a ponekud temnejsi muz.

          Navic, AC jako takove ma urcitou mechaniku, ktera moc dobre nejde zmenit bez toho, abys kompletne prekopal cely system hry. A to je proklate nebezpecne. Osobne si myslim, ze je dobre se drzet okridleneho anglickeho hesla "if it ain't broke, don't fix it" a jen pridavat drobna vylepseni.
          • Ringwraith
            Jo líbít se ti to může a pokud tam tu hodnotu vidíš, tak i plať.

            Jde mi hlavně o to, že AC je další příklad posunu praktik v herním průmyslu někam, kam se mi to nelíbí.

            Kdysi by AC:B vyšlo jako datadisk za poloviční cenu a AC:R by bylo AC3 s větší prodlevou a inovacemi. Teď série AC dokazuje, že stačí omílat ten stejnej kámen pořád dokola. Hold se jim povedlo chytit masy sci-fi příběhem a hrdinou, kterej působí tak, že se za ním hráči vidí.
            • Ringwraith
              Ano, "holt", ne "hold". Sorry, tuto chybu dělá spoustu lidí a já jsem jeden z nich.
            • Holt
            • Asi uz chapu na co narazis, a do jiste miry mas pravdu. Bohuzel, herni prumysl uz asi neovlivnime. Je to byznis, a jako takovy to musime brat. Ja osobne bych byl nejradeji, kdyby AC2 byl uz od pocatku kompletni (vcetne vsech DLC a Rima). To bohuzel asi neslo, ale jako hra by to bylo neuveritelne kompletni. System datadisku je asi uz definitivne prezity od te doby co se zacaly delat "stand-alone" datadisky, aneb takove, ktere se daji spustit bez nutnosti vlastnit puvodni hru.

              Asi za tohle muzeme vinit moderni dobu, ktera je uspechana a vladne pocit, ze stejne jako vcerejsi noviny, i hra z minuleho roku uz proste neni "aktualni." A ja nevim proc. Vzdyt ja stale hraju hry ktere vysly pred 5, 10, 15, i 20 lety.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit