Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaklinac je proste suprova hra kdyz bych to porovnaval s dragon age 2 coz moc nejde (obe hry maj rozdilny styl hry ) bylo by jen tezke vybrat viteze ale suprove zpracovana hra moc se me libi
  • trolo
    8 dni uz len 8 !!!!!!!!!!
    • Taky máš chuť jít do nějaké porodnice, ukrást pupeční šňůru, a v MHD se jí oběsit?
  • Indy
    Bravo už se nemohu dočkat, Skyrim bude mít težkého protivníká ikdyž toto není takový sandbox
    • bude to souboj titánu o titul RPG roku, oboje hry miluju, každá nabizí uplně rozdílný zážitek... a k tomu menší velikán Risen 2 a akčnější rpg Deus Ex... ufff :)
  • Tak to je opravdu něco. Vážně se mi líbi ten styl. Tahle hra má opravdu obrovský potenciál. A já se ptám. Sesadí to Morrowind z mého pomyslného trůnu RPG overlorda?
    • smejki
      nechci zpochybňovat kvality Morrowindu, sám ho mám moc rád, ale tyhle hry se nedají konceptuálně vůbec srovnávat. Witcher 2 na mě spíš působí, že je blíž Gothicu, než TES sérii, nebo obecně americké RPG škole.
    • miker17
      baldurs gate je 10000k lepší než nějaký zabugovaný morrowind
      • stará škola... to už je dávno z mody. Ted je v kurzu easy - friendyeasy fps radoby klikaci rpg :-)

Poslední hry, kdy mě bavilo vyvíjet postavy byl Gothic a Neverwinter nights
        • Dragensang,Fallout:New Vegas,nebo treba i Zaklinac -porad mas na vyber kvalitni RPG. Jestli to spis nebude v necem jinem...
          • Joha
            Sorry ale Dragensang nemozem vystat... ani nahodou... skor DA:O, Neverwinter Nights 1/2, Baldur's gate a Oblivion (ktory sa stale rozrasta vdaka mod komunite) a samozrejme zaklinac
            • Dragensang je výborné RPG ze staré školy, nechápu co na něm jako nemůžeš vystát.
          • Prej Fallout NV :DD ty se prober.To není RPG ale mr*ka vypíczená
            • ty seš lama.....
            • smejki
              O.I.C!
            • fallout
              Tak ty budeš dobré MÁSLO...
  • Kr.Pa
    Svet se stejne zivy jak v Gothicovi 1

Ale nádherná hudba

RE: flame begin
    • miker17
      Gothic na svou dobu obrovský pokrok v chování postav v ostatních rpg se například NPC nepohla za 20 hodin hraní ani jednou
      • no uz v TES Arena se NPC prochazela a chovala jinak ve dne a v noci...samozrejme to oproti gothicu byl herni pravek
    • Bohužel živý svět jako v Gothicovi není dneska standardem.
    • ghotic ? ta hra, ve ktere mel kovar pri praci u kovadliny na zadech obourucak ?
    • Můžeš to napsat ještě jednou?ano,svět se živí..O_o stromama,půdou,vzduchem,vodou,autama,kolama,betonem.Svět nás sežere.Má obrovskou tlamu.
  • Amylee.Anderson
    Doufám, že se vyhnou lokacím stylu Blata z jedničky. To byl brutální porod.
    • Náhodou , ta ťažká orientácia a sťažený pohyb tomu miestu neskutoče dodávali atmosféru skutočných bažín , kde sa dokonca dalo aj stratiť ( čo je v dnešných rpg skoro rarita ) .
      • Jo přesně.... Moc dobře si pamatuju jak dlouho jsem tam hledal toho zkurv. vlka bosse...
      • No v Risenu se dalo velmi dobře ztratit.
    • Co ti na nich vadilo? Mně připadali dobře a zajímavě udělaný
      • Udělaný byly pěkně, ale mně teda občas dohánělo k nepříčetnosti když si byl donucen obejít půl mapy kvuli klacku přes cestu nebo nějaký podobný nesmyslný zábraně...
  • Júúú. Týmto videom si u mňa veľmi šplhli : ) Síce si nemyslím, že v praxi to bude až také poznateľné (tak ako to bolo v Oblivion), ale ten pocit z mŕtveho sveta sa tým určite vytratí.
  • Proč tam není skupinový boj.Proč,proč,proč,proč,proč,proč.Ptám se,proč tam není skupinový boj.proč,proč,proč!!!!!co je k tomu vedlo ho zrušit.Proč.proč,proč.Dokáže někdo odpovědět?děkuji moc.
    • Na posledním bojovém videu bylo řečeno .že půjde útočit na více protivníků najednou.
  • Prostředí mi přijde dosti liduprázdné a to se autoři duší technologickým pokrokem... Pokud se pokusí stvořit znovu fungující svět, jaký nabídli první dva Gothicové, proč ne, proč měnit něco, co funguje (fungovalo).

Jinak škoda jména značky. Nevidím žádné reálie Sapkowského světa. A tu definoval hlavně vztah Geralta a potažmo všech zaklínačů s lidmi a ostatními rasami. Ani grafické znázornění prostředí mi do toho nijak moc nesedí. Je to jen další znásilnování značky.

Tim nechci říct nic proti hře, snad se povede.
    • miker17
      0/10 trollmetr -nehodno komentáře
    • kotty
      Sapkowski nikdy moc podrobne realie nepopisoval, takze myslim, ze v tomhle smeru maji vyvojari celkem volnou ruku. Ale podle me to vypada dost dobre. A vubec, zkuste prestat hledat jen chyby na praci ostatnich. To je dost blbej zvyk.
    • misho8723
      No neviem čo proti tomu máš... ja práve čítam celú ságu o Geraltovi, a presne takto si to predstavujem.. aj postavy vypadajú vernejšie ako v jednotke.. keď už aj Sapkowski bol spokojný s jednotkou, a dvojka to ešte viac umocňuje, tak neviem prečo tebe to príde ako "znásilňovanie"
      • Amylee.Anderson
        Není to, že si to přesně tak představuješ, protože to čteš až teď? Jakmile třeba podle knížky natočí film, ta postava, kterou jsme si představovali, už má podobu toho herce.
        • misho8723
          Určite nie.. už ako spomínaš, aj pri filmoch som napríklad najprv videl film a až potom čítal knihu, alebo komix, a veľakrát mi vôbec nesedí, to čo som videl vo filme s tým ako to je z pôvodného zdroja..čiže istotne nie som tým ovplyvnení, ze to čítam až potom co som hral jednotku
          • Kr.Pa
            Film je slatanina jak mraky, serial je prumer, ale z knizek si vzal jen polovinu, zbytek je smysleny.
            • kotty
              On mel spis na mysli filmy vychazejici z nejake predlohy obecne, ne konkrezni film o zaklinaci (mimochodem ani nevim, ze nejaky byl, vim jen o serialu)
          • :-D Vztah Sapkowského k hrám je čistě marketingová záležitost. Asi jsi četl jiné vydání než já.
            • misho8723
              Ale v dobe vývoja jednotky hru videl, a aj pomáhal niečo s príbehom. Síce išlo o to, či im to odsúhlasí ale aj tak.. to pri dvojke sa vôbec neangažuje
      • trolo
        ved to je proste k0k0tI preco vobec reagujes?
  • Vypadá to jako renderované video, nevěřím, že to bude ve výsledku na max. až tak hezké. :-)
    • misho8723
      Stačí si na tejto stránke pozrieť cez 200 screenshotov vytvorených v hre na nastaveniach ULTRA a uveríš :D http://www.ripten.com/2011/05/08/the-witcher-2-250-more-ultra-quality-screens-to-die-for/
      • No ja teda nevim,vypada to sice hezky,ale na druhou stranu mi prijde,ze se snazi mirny nadprumer(na dnesni pomery) pozdevdnout prehnanym vyuzitim efektu jako bloom,sun rays apod a pritom to je podle me to co ten vizual naopak srazi.
        Napriklad 3. screen ,kde mu sviti cely oblicej a ruka je strasny.Tohle bylo bezne v dobe,kdy bloom byl novinka a tak se chteli autori s tim pochlubit.Dnes so to pouziva v decentnejsi podobe,protoze to je strasne neprirozeny.
        Tech prepalenych mist je na tech screenshotech vic.
        Trochu citu by neuskodilo.
        • Ale jinak to vypada hezky.Predpokladam,ze bloom apod pujde omezit nebo vypnout tak si snad kazdy vybere to svoje.
      • prostě nádhera *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit