-
zaklinac je proste suprova hra kdyz bych to porovnaval s dragon age 2 coz moc nejde (obe hry maj rozdilny styl hry ) bylo by jen tezke vybrat viteze ale suprove zpracovana hra moc se me libi
-
V prvej recenzii v poľskom časopise CD-Action, hra dostala skvelé hodnotenie : 9+.. http://www.cdaction.pl/news-19164/wiedzmin-2-zabojcy-krolow--recenzja-pierwsza-na-swiecie.html
-
Nevíte jak velká návaznost je z předchozího dílu? Dvojku si chci zahrát, jedničku sem ale nehrál, takže nevim jak kvalitní by pro mě byl příběh. Co myslíte?
-
Teda, po grafický a hlavně výtvarný stránce to vypadá naprosto úchvatně. Doufám, že se z toho ta moje plečka nezavaří :)
Doufám jenom, že sehnali lepšího scénáristu, než v jedničce, která teda příběhově opravdu nebyla nic moc. -
To druhý video sem sledoval s otevřenou pusou. Fakt nádhera. Teď před vydáním vroucně doufám, že vyjde demo!
-
Prostředí mi přijde dosti liduprázdné a to se autoři duší technologickým pokrokem... Pokud se pokusí stvořit znovu fungující svět, jaký nabídli první dva Gothicové, proč ne, proč měnit něco, co funguje (fungovalo).
Jinak škoda jména značky. Nevidím žádné reálie Sapkowského světa. A tu definoval hlavně vztah Geralta a potažmo všech zaklínačů s lidmi a ostatními rasami. Ani grafické znázornění prostředí mi do toho nijak moc nesedí. Je to jen další znásilnování značky.
Tim nechci říct nic proti hře, snad se povede. -
-
0/10 trollmetr -nehodno komentáře
-
Sapkowski nikdy moc podrobne realie nepopisoval, takze myslim, ze v tomhle smeru maji vyvojari celkem volnou ruku. Ale podle me to vypada dost dobre. A vubec, zkuste prestat hledat jen chyby na praci ostatnich. To je dost blbej zvyk.
-
No neviem čo proti tomu máš... ja práve čítam celú ságu o Geraltovi, a presne takto si to predstavujem.. aj postavy vypadajú vernejšie ako v jednotke.. keď už aj Sapkowski bol spokojný s jednotkou, a dvojka to ešte viac umocňuje, tak neviem prečo tebe to príde ako "znásilňovanie"
-
-
Není to, že si to přesně tak představuješ, protože to čteš až teď? Jakmile třeba podle knížky natočí film, ta postava, kterou jsme si představovali, už má podobu toho herce.
-
-
Určite nie.. už ako spomínaš, aj pri filmoch som napríklad najprv videl film a až potom čítal knihu, alebo komix, a veľakrát mi vôbec nesedí, to čo som videl vo filme s tým ako to je z pôvodného zdroja..čiže istotne nie som tým ovplyvnení, ze to čítam až potom co som hral jednotku
-
-
Film je slatanina jak mraky, serial je prumer, ale z knizek si vzal jen polovinu, zbytek je smysleny.
-
-
On mel spis na mysli filmy vychazejici z nejake predlohy obecne, ne konkrezni film o zaklinaci (mimochodem ani nevim, ze nejaky byl, vim jen o serialu)
-
-
:-D Vztah Sapkowského k hrám je čistě marketingová záležitost. Asi jsi četl jiné vydání než já.
-
-
Ale v dobe vývoja jednotky hru videl, a aj pomáhal niečo s príbehom. Síce išlo o to, či im to odsúhlasí ale aj tak.. to pri dvojke sa vôbec neangažuje
-
-
-
-
ved to je proste k0k0tI preco vobec reagujes?
-
-
-
Proč tam není skupinový boj.Proč,proč,proč,proč,proč,proč.Ptám se,proč tam není skupinový boj.proč,proč,proč!!!!!co je k tomu vedlo ho zrušit.Proč.proč,proč.Dokáže někdo odpovědět?děkuji moc.
-
-
Na posledním bojovém videu bylo řečeno .že půjde útočit na více protivníků najednou.
-
-
Júúú. Týmto videom si u mňa veľmi šplhli : ) Síce si nemyslím, že v praxi to bude až také poznateľné (tak ako to bolo v Oblivion), ale ten pocit z mŕtveho sveta sa tým určite vytratí.
-
Doufám, že se vyhnou lokacím stylu Blata z jedničky. To byl brutální porod.
-
-
Náhodou , ta ťažká orientácia a sťažený pohyb tomu miestu neskutoče dodávali atmosféru skutočných bažín , kde sa dokonca dalo aj stratiť ( čo je v dnešných rpg skoro rarita ) .
-
-
Jo přesně.... Moc dobře si pamatuju jak dlouho jsem tam hledal toho zkurv. vlka bosse...
-
No v Risenu se dalo velmi dobře ztratit.
-
-
Co ti na nich vadilo? Mně připadali dobře a zajímavě udělaný
-
-
Udělaný byly pěkně, ale mně teda občas dohánělo k nepříčetnosti když si byl donucen obejít půl mapy kvuli klacku přes cestu nebo nějaký podobný nesmyslný zábraně...
-
-
-
Chvástají se chováním NPC, jak přirozeně prožívají svůj den. Nuže dobrá. Nicméně mně "puntičkáři" neuniklo, že když se NPC ukládali ke spánku nechali své "workshopy" otevřené. Nevim jestli by si mohl dovolit obchodník (šmelinář ve videu) nechat svůj obchůdek otevřený přes noc bez dozoru :). Stejně tak ostatní pracanti. Jediné čím si to mohu vysvětlit je, že se obchodníci dostali do stavu mentální inkompetence, užíváním fermentovaných alkoholických nápojů.
-
-
A Geralt by mal chodit pravidelne na zachod a takisto sa zadychat ked uteka a umret po svihu mecom... takisto ti ludia by sa mali sprchovat, kupat, spat bez ponoziek... malo by byt presne zobrazene varenie vratane krajania mrkvy... a ta mrkva by mala mat minimalne 1000 polygonov aby to aspon ako tak vyzeralo...
Vidis skoro dokonalu hru a napriek tomu chces viac... nuz o tomto je cely svet a ludska rasa... mame vsetko ale chceme viac. -
-
Presne tak.. Bernard Black má pravdu :D dobre píše
-
-
I would shave the beard, attach it to a frisbie... and throw it over the rainbow.
-
-
-