Přejít na výpis diskuzí
Dvojice datadisků pro Zaklínač 3 nabídne desítky hodin nových dobrodružství
7.4.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
V článku je překlep. Hearths of Stone, to jsou výhně z kamene. Autor chtěl patrně napsat Hearts of Stone.
Nevadí. Taky se mi občas stane. -
Oxenfurt podla tejto mapy -> http://www.sector.sk/files/novinky/2015-4-6-20-4-95/plna-mapa-zaklinaca-3-zo-zbera-image-371.jpg bude uz v zakladnej hre.
-
tak jako charita se rozhodne tvari, aspoň od te doby co měli pr*ser s téma mailama lidem co legalne vlastnili Zaklinace 2 a psali jim ze ho ukradli a ze je budou zalovat. Samo sliby chyby..a skutečnost zacina vyplouvat na povrch..
-
Zřejmě si nečetl jejich prohlášení. Dávno řekli, že DLC typu těch šestnácti budou zdarma přidávány spolu s patchi, ale že větší rozšíření (aneb datadisky, pro všechny velké firmy snad i sprosté slovo) budou za peníze... :)
-
Pokud ten datadisk nevyjde v krabicce tak to není datadisk ale obycejny Downloadable content, cili DLC. Polaci to zkouseji dobře, ale me neoblbnou...hmm.a neslibovali DLC zadara, ono to přejmenovat na datadisk zas tak tezky není zejo.
-
Asi si dačo zle prečítal - nikdy nepovedali, že všetky DLC budú zadarmo.. len tie malé - môžme povedať že moderné, alebo v tejto dobe čo zvyčajne vychádzajú, tzn. brnenia, zbrane, malé questy, atď.
Ale veľké DLCčka, pred takými 10 rokmi a viac nazývané datadisky, ktoré budú mať obsahu tak 10 hodín a viac, tie budú zpoplatnené - tak to vždy bývalo a CD Projekt RED nie je charita, čo majú zamestnancov čo pracujú zadarmo -
A prečo nie? Scenáristi už majú niekoľko mesiacov voľno, možu pripravovať príbeh, dialógy, scény, atď., ostatný z týmu sa k nim zachvíľu pridajú,.. engine majú, animácie majú, herné mechaniky majú, do októbra majú šancu stihnúť spraviť ten prvý datadisk, a druhý vyjde až za taký rok.. problém?
Prečo? Ak nechceš nekupuješ.. ak sa ti bude páčiť trojka a budeš chcieť tam zase stráviť desiatky hodín s novými ale aj so starými postavami, v nových lokaciách, s novými questmi, príbehmi, atď.
Za 20-25 Eur (cena typická pre datadisky), podľa mňa výborná ponuka.. ak budeš mať pocit, že v originálnej verzii Zaklínača 3 je niečo schválne odstrihnuté kvôli datadiskom, tak vtedy máš plné právo nadávať na ich praktiky a bojovať proti tomu, že si tie datadisky nekúpiš -
Počkat, a kde je to jejich: Všechna DLC budou zadarmo? Protože a já vím že datadisky, ale najednou budeme to, co je v Inquisition a ostatních hrát považováno za DLC, nazývat datadikem a už si tím nepůjdeme proti předchozím výrokům. Dobrá práce, CDProject RED, dobrá práce. Tak já si zas počkám na rozšířenou edici, kde to všechno bude.
-
Maximalni dem*nt ses tu jedine ty. To ze hra vychazi za mesic neznamená ze 100% vyvojarskyho tymu na ni jeste porad maka do posledniho dne... spousta lidi (artisti, atd) nemaj treba uz od pulky vyvoje co delat tak se vrhnout na dalsi projekty v tomto pripade datadisky.
-
Predtým nech prídu trollovia, tak napíšem toto: CD Projekt RED sa vždy a stále sa stavia chrbtom praktikám aké konajú iné veľké firmy v hernom priemysle a to, že malé DLCčka - nové zbrane, brnenia, polhodinové-hodinové questy, atď. - budú vždy vydávať zadarmo
Ale ak majú niečo, čo obsahom je veľké ako v dávnych časoch datadisky - čiže minimálne 10 hodinové príbehové prídavky, tak za tie budú chcieť peniaze
Tak to bolo vždy, aj v tých "starých, dobrých časoch" a tak by to aj malo vždy bývať
Takže nikdy neklamali čo sa týka DLCčiek a podobne -
Doufám, že to bude kvalitativně na podobné úrovni jako třeba Night of the Raven do Gothicu 2, jeden z nejlepších datáčů vůbec :)
-
pro co? Hra vychazi za vic nez mesic a uz se bavime o datadiscich? To je tak mozna maximalne demence
-
Pro mě za mě by mohli dělat dalších 20 let datadisky s novými lokacemi a neměl bych problém je kupovat a hrát. Chci vidět i Brokilon a Kovir a Cintru :)
Toussaint je skvělá zpráva, Oxenfurt znamená že potkáme Shani. -
A pro tohle mám rád CD Projekt
-
Žádný problém, klidně dvacet DLC, všechny stáhnu zdarma z torrentu a dohraju.
-
No na IGN už probíhá záchvat paniky takže naší trollové to ještě znásobí :D