Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    PĚKNÉ *4*
  • Jsem hodne zvedavy, jak si nova hra povede. Red Faction 1 a 2 me dost bavily, ale Guerillu jsem vydrzel hrat jen chvilku. Prislo mi to zbytecne zbesile. Pri prstrelkach vechno kolem me bouchalo a nepratele behali jako na speedu.. Radsi bych v dalsim dile vice taktizoval, z traileru to ale zatim vypada hratelnostne blize guerrile, Uvidime... Serial me nezajima :-)
  • Seriál?? Tomu dostatečně nerozumím... Příběh utlačovaného Marsu není nijak originální ani zajímavý, herní prvky, které Red Faction proslavili, zde také nevyužijí a temné akční sci-fi podobné Total Recall z toho si myslím také nevyždímají... Tak proboha proč natáčet seriál?? Existují hry, kterým by to slušelo v dobrém podání na filmovém plátně (Assassins Creed, Stalker/Metro 2033, Fallout, apod.), ale seriály bez opravdového nápadu tu jsou již léta a herní předlohu si snad ani nezaslouží.
  • Vazne to ma natolik silnej pribeh aby se z toho dal delat serial?? Nevim.. neprislo mi... U Stalkera to treba chapu...ale u tohodle??
  • MikeJay
    Seriál vypadá zajímavě, jen se obávám, aby ho nepotkal stejný osud, jako například skvělý Firefly, který byl "zaříznut" po 14 dílech (a tedy dodatečně fanoušky vymodleném filmu).

Předchozí hry jsem hrál a bavily mě hodně, fyzika v některých momentech byla sice trošku úsměvná, ale co se týče zničitelnosti prostředí, neměla např. Guerrilla konkurenci. Na tenhle díl se těšim, vypadá dost dobře, noví nepřátelé sérii dle mého názoru jen obohatí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit