Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Je problém jen u mě nebo jsou obě videa z Jakeovy kampaně?

Každopádně, co jsem viděl, Leonova kampaň nejslibnější, jak se předpokládalo. Atmosféra je zajímavá, sice má daleko k dokonalosti a smrdí umělinou, ale nepůsobí věru zle. Zvuk taky hraje slušnou roli - náraz pohozené tyčky kdesi ve tmě by mohlo člověka donutit zamířit ke zdroji zvuku, aniž by věděl co bylo jeho příčinou a pomalá reakce zombíků s jejich chroptěním při vizuálním kontaktu hráče a jejich vystoupení kdesi ze stínu má svý kouzlo. A než se Leon přiblížil k soupravě, tak šumění zvuku mohlo sice simulovat vítr, ale dalo to vzpomenout při trocha fantazii i možnosti, že se to ozývá stovky nakažených v tunelu nebo z ulic města, obdobně jak člověk pamatuje zvuk těch tisíců zombií v pozadí během hraní v Raccoon city. Jakeova část už tak zajímavá nebyla. Je sice pravda třeba pochopit, že se odehrává v jiném místě a za jiných podmínek, než Leonova účast, ale i tak je zvláštně podaný. Uvidíme, osobně však mám strach hlavně z délky vůbec celé hry pro jednoho hráče, zvláště té za Leona, protože podle odtajněných achievementů to vypadá na tři kapitoly pro každý charakter, což se mi nezdá příliš a obava, že zajímavé momenty budou jen ty, které vidíme na videích a zbytek sklouzne jen k stereotypním vybíjecím pasážím, přetrvává.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit