Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Češi v Mafii III : Kalifornské studio zaměstnává více než sto lidí z nichž nemalou část tvoří i čeští vývojáři převelení právě z 2K Czech, pojďme si je nyní společně trochu blíže představit:
    Michal Lopašovský – Senior Technical Artist (do 2K Czech nastoupil v roce 2008 na pozici Graphic artist)
    Jan Kratochvíl – Lead Programmer (do 2K Czech nastoupil v roce 2005, kde osm let zastával stejnou funkci jako nyní)Michal Janáček – Lead Gameplay Programmer (do 2K Czech nastoupil v roce 2006, zde sastával funkci Technology Director a později AI Lead)
    Ondřej Vévoda – Lead Gameplay Scripter (do 2K Czech nastoupil v srpnu 2008, pracoval zde na pozici Senior Scripter)Tomáš Mádr – Lead Character Artist (v 2K Czech od roku 2009, kde zastával pozici Character/Tech Artist)Adam Różycki – Senior Designer (v 2K Czech od roku 2011, pracoval zde na pozici Designer)Tomáš Jelínek – Tech Lead Programmer (do 2K Czech respektive Illusion Softworks nastoupil již v roce 2002, pracoval zde pět let na pozici Senior/Lead Developer, poté ze studia odešel a vrátil se opět v roce 2010 na stejnou pozici, kterou zastává i nyní v Hangar 13)
    Roman Truhlář – System Programmer (v 2K Czech od roku 2010 na pozici Programmer)
    Jiří Holba – Programmer (v 2K Czech od roku 2008 na stejné pozici jako nyní)
    Ondřej Miller – Senior Programmer (v 2K Czech pracoval od roku 2013 na pozici Programmer)
    Lenka Snajdrhonsová – Gameplay engineer (v 2K Czech od roku 2010 na stenjné pozici jako nyní)
    Petr Záveský – Lead Environment Artist (v 2K Czech od roku 2007, pracoval na pozici Lead Graphic Artist)Jiří Bičík – Senior Technical Artist (v 2K Czech od roku 2006, kde pracoval osm let na pozici Technical Artist)
    A mnoho dalších… Jak sami vidíte, na Mafii 3 se podílí poměrně velký počet českých vývojářů a to i na dosti významných pozicích. Věřme tedy, že se to promítne i na konečném výsledku.
  • Chlapy jde o to jaky jsou v dnešní době konkurence a moc jich není až na GTA5 , ostatní hry jsou blbosti . Leda šáhnout do minulosti k Mafii 2 (a tu šíleně osekaly amícy) . Tím pádem je celej problém všech komentářů vyřešenej (samozřejmě to není simulátor pro rejpaly)
  • jamar28
    Lincoln je frajer. Nosí v kapse už zapálené molotovy. *1*
  • Asi jsem jediný, kdo se na hru těší :)
    • frag.ment
      Nene, už jsme tu minimálně 2 :-) Ale jak víme, většina lidí, kteří se těší nemají potřebu se o to podělit. Řvou zase jen hnidopiši a pozéři.
  • nepřijde vám že Mafie II měla mnohem lepší grafiku? https://www.youtube.com/watch?v=-ttlTThOWp8
    • to fakt ne *1*
      • jsi slepej nebo jen blbej?
  • Další Assasisns Creed/Watch Dogs/Far Cry klon tentokrát navíc s porcí liberálně progresivní ideologie. Už se nemůžu dočkat.
  • to vypada na obtiznost RETARDS - stejne jako AI
  • "Vážně se začínám na Mafii III těšit"

    A už je to tady - AI otřesná, jízdní model příšerný (alespoň od pohledu), CheatVision prvek a herní design na CheatVision stojící, bitky na blízko zjednodušené na dřeň ... takže vysoké hodnocení zajištěno.
  • ta AI jestrasna podle toho bude i hra nepritel strili jinym smerem nez ste vy,.ve videu 14:00
  • Všimli jste si někdo, že Vávra se ještě k Mafii 3 nijak nevyjádřil? Jako chápu, že má dost práce, ale když má čas se vyjadřovat o migrační krizi a Trumpovy, tak by měl určitě i čas se vyjádřit k tomuhle.
    • calwin
      on vávra ešte píše nejaký blog? naposledy som od neho čítal iba z warhorse...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit