Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže tu máme hru z 70. let USA, kde hlavní hrdinou je černý kulturista, který se právě vrátil z Vietnamu (kde obvykle všichni zhubli průměrně o 20kg, ale náš hrdina se tam očividně jen cpal steroidama)... Máme tam vidění skrz zdi, stealth, který funguje jako neviditelnost, obrovský nápis KILL nad nepřítelem a jakmile ho zabijeme, tak se nám v kapse spawne 15 000 dolarů a auta mají propracovanou fyziku převzatou z nejrychlejších motorových člunů? A pak se podívám do komentářů na youtoube, kde z toho lidi urinují nadšením a čekám, kdy se z té noční můry probudím....
  • Khanemis
    Nemůžu si pomoct, ale stále to mi to přijde, že je to spíše pokračování série The Godfather, především dvojky. Tam bylo vše sandboxové, člověk vedl vlastní gang, postupně dobýval území a vše bylo lehce nerealisticky zjednodušené, aby hratelnost více odsýpala. Kdyby se to jmenovalo The Godfather III tak ani neceknu, ale prostě s Mafií mi přijde, že to nemá společného nic víc, než téma mafiánů a postavu Vita. Už jen to, že v Mafii bylo vždy ústředním tématem to, jak se obyčejný mafiánský pěšák snažil přežít v složité struktuře "rodiny" a intrikách jejích šéfů.

    Ale tak třeba to nebude zlé, jen si holt člověk (zase) musí zvyknout, že je to něco úplně jiného a na jménu značky se to jen přiživuje.
  • to vypada na obtiznost RETARDS - stejne jako AI
  • Prej a ted udelam to jak to mám rád nenapadne se tam priblizim a oddelam ho, fakt nenepadnost sama jak tam chodi skrcenej mezi normalnima lidma .D a pak jako že teda stealth akce trvala 10sekund a nakonec stejne jen ho oddelá tak nekdo zavola posily asi nakym smartphonem a prijedou do pul minuty dalsich sto typku ktery zmasakruje pak už sem video vypl to fakt nešlo.
    • Není to simulátor je důležitý si to uvědomit
    • Paulcz
      Postrádá to jakoukoliv logiku. Jinak volal z automatu, ale nevím proč, když s tím autem byli hned za rohem :) Cedule KILL = výtlem :)

      Doufám, že se dočkám komentáře od Vávroně :)
  • Další Assasisns Creed/Watch Dogs/Far Cry klon tentokrát navíc s porcí liberálně progresivní ideologie. Už se nemůžu dočkat.
  • Luckiller
    Toto video mi potvrdilo starou pravdu. Když se chystáš na vražedné řáděni (killing spree) nezapomeň si oholit hlavu, jako Taxikář *5*
  • Zatím to neodsuzuju, asi si ji z nostalgie i koupím. Ale s tím, jak se vyvíjejí hlavní hrdinové jednotlivých dílu čekám, že v roce 2020 vyjde Mafia IV, kde budeme hrát za člena mexického drogového gangu, řekněme třeba Omegas, a budeme z pomsty řezat nepřátelům hlavy, upalovat zaživa a stahovat z kůže. Samozřejmě všechno bude na quicktime eventy...
  • Všimli jste si někdo, že Vávra se ještě k Mafii 3 nijak nevyjádřil? Jako chápu, že má dost práce, ale když má čas se vyjadřovat o migrační krizi a Trumpovy, tak by měl určitě i čas se vyjádřit k tomuhle.
    • calwin
      on vávra ešte píše nejaký blog? naposledy som od neho čítal iba z warhorse...
  • "Vážně se začínám na Mafii III těšit"

    A už je to tady - AI otřesná, jízdní model příšerný (alespoň od pohledu), CheatVision prvek a herní design na CheatVision stojící, bitky na blízko zjednodušené na dřeň ... takže vysoké hodnocení zajištěno.
  • to s těma posilama bylo divný, ale jinak se mi to hodně líbilo na tý lodi, zdálo se že brokovnice zabíjí i na střední vzdálenost což se jen tak nevidí a muzika byla parádní přesně ten styl 70. lét
    • snad 60. let...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit