Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sidi
    limit konzoli je na konci ? :D nemas sedy zakal ? :D to co je po grafickej stranke v MW 3 to je taky stredny standard konzoli ved hry ako je Mass Effect 2 ma lepsiu grafiku ako je MW 3, Battlefield 3 ma lepsiu grafiku v alfa stadiu ako ma MW 3 atd...
  • Tak tak, tyhle veci sou mi uplne ukradeny. Overeny MP v MW2 mi staci abych vedel ze bude dobry i u trojky. Tech par hodin co stravite u SP.... Nikdy em SP u COD nedohral a asi se to nestane ani letos, no a?:)
  • recyklovane animace a stary engin je to posledni co me na MW3 trapi ..
  • Xcomik
    5 roku :-) Hodně přidej už je to pomalu 12 let starý engine :-) Ty tam nevidis ty statické animace které snad už dneska nikdo nepoužívá (poslední hra se statickýma animacema byl Stalker ale i tam už obměnili engine a navíc aspon se snažili přinést v datadiscích nové grafické prvky což o IW a Treyarch se říct nedá). Ikdyž je fakt že obě studia spíš slovem vývojářská bych udal jako moderská to i v armě nebo ve stalkerovi jsou mnohem schopnější lidi! To je otřes já fakt nechápu jak to někdo může kupovat!.
  • *No uz at je to tady, at si muzeme misto cteni techto stupidnich kecu zahrat poradny multak :)
    Vas decka co tu fnukate ze to bude zase stejny koridor (ano bude) jako pred rokem, dvema, trema predem lituju. Jiny to asi nebude a mohli ste to uz pochopit.

Nikdo ti nebude vyvyjet novy engine kdyz limit konzoli uz je na konci. Tenhle titul se jako mnoho dalsich urcite konzolemi, video je z xboxu. To cos napsal uz tady je asi 100x takze stacilo cist a zjistil bys ze sem jen vlepis to co uz dalsich X pred tebou. Nepamatuju si ze bch kdy dohral SP v COD. Hra se primarne zameruje na MP. Taky si uvedomte ze Trayarch a Infinity nejsou zrovna moc velci kamosi, jeste ze tak! Jistota ze MW3 bude jine...Vic skoda slov.
  • Joha
    Aj koridorovka moze byt zabavna... tu skor ide o to ze IW recykluje animacie a pouziva 5 rokov stary engine :/
  • sidi
    akoze mw 2 som mal celkom aj rad ale mw 3 vyzera uplne rovnako v podstate tam nespravili skoro nic inovativne vacsi pokrok sa niekedy dal vidiet pri datadiskoch a toto tu je taky datadisk s rovnkaou cenou ak povodny diel a s obsahom v tom style ze zrecyklujeme co sa da a aj tak z toho zarobime tolko prachov ze je nam jedno ze je to to iste ako minule, ved tie prachy sme aj tak minuly na ine veci a nie na veci ako je vyvoj enginu ktori by aspon povedal ze davame do toho srdce. ale aj tak t prekona v predajnosti BO a ostatne hry lebo ludia si neuvedomuju ze ak to budu stale zrat tak sa tito vyvojari nikdy nepucia a stale nam budu predkladat pred nos podobne recyklacie, ak by predali uplne minmum mzno by sa konecne spamatali a nerobili by konecne hambu znacke COD 1,2,MW 1
  • No uz at je to tady, at si muzeme misto cteni techto stupidnich kecu zahrat poradny multak :)
    Vas decka co tu fnukate ze to bude zase stejny koridor (ano bude) jako pred rokem, dvema, trema predem lituju. Jiny to asi nebude a mohli ste to uz pochopit.
  • JJ voda není dost voda, bublinky jsou šišatý, a taky mi vadilo že většina nepřátel nebyli blond .) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..
  • Na tu hru jsem se těšil, neříkám, že chci 100% simulaci, ale podle toho konce to vypadalo, že ten vrtulník asi nemá žádnou vrtuli když se tak motal pod tím jeřábem a u toho lana, navíc má speciální střely, které se od jeřábu odráží, zatímco nepřátelským vrtulníkům cuchá pancíře :)
  • a teď chci mít nejvíc mínusek v historii tiscali !!!!!!! Lets go haters :P
  • *.člověk když si čto te se i pobaví, jen tak dál.
  • lol - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mě se to líbí, určitě si to dá BO dokapsy. Za modernizovaný MW3 budu rád a nemusí to být žádná revoluce, MW2 bylo super... BO se teď na něm jen snaží přikrmovat.

Určitě budu jeden z milionů co si to na MP pořídí :) Čemu se ale musím smát kolik haters tady zase úřaduje :DD:DDD:D U jiných her, resp. diskuzí ke článkům si asi člověk řekne.. nic pro mě a diskuzi přejde.. Ale u MW3 sem všichni lezou aby z prvního videa ze hry vyčetli jaký to bude a rovnou odsoudili :) Bylo by zajímavé pak sledovat kolik zvás pikolíku si to stejně pak zahraje .)

Ještě jednou LOL ppl here................................................člověk když si to te se i pobaví, jen tak dál.
  • nejsem dítě, ale cod si taky koupím, mp nehraji, ale singl mě dycky bavil. Hold někteří jedinci budou muset překousnout, že to že se hra nelíbí jim neznamená, že ten názor vnutí i ostatním :)
  • kde se vzali u ponorky ty čluny, když se tam vynořila náhodně a oni tam přijeli na těch pod mořskejch skutrech? :D
  • třeba nechtějí mít nové nápady když jim ta hra každoročně vyděla milióny a milióny v takovém stavu jakém je :), něco změnit by mohlo znamenat snížení prodejů. Až se ta hra přestane prodávat tak si třeba uvědomí, že je čas na změnu :)
  • sragora neskutecna. BF3 rulez.
  • nechapu ze resite grafiku a animace kdyz COD je hratelnosti sr*cka nejvetsiho kalibru, v te zaplave efektu, bloomu, anizo, atatd clovek vubec nevidi v tech omalovankach nepritele a predevsim system utikam-zastavim-zmirim-vidim pres 90% obrazovky kulove jen jakysy maly bordel co ma byt zamerovacem-vystrelim-konec, fakt zabava, zadny recoil , zadne hitboxy zadne jumbovani, zadny adrenalin = zadna zabava! proc je porad jednou z nejhranejsich FPS her CS1.6? Anebo staricky osumtely quake? hry jako COD,Cysis,BF, atd jim hratelnosti nesahaji ani po spicky malicku....
  • Po*no se dětem líbý, proto to kupujou :D
  • mmrrxx
    ved to je strielacie po*no :o) strach vojaka zo smrti sa nenosi :o) a pobavilo ma "vykopnutie" dveri 3:25 , pekny dance move ;o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit