Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi tak vzhledem k tomu že to je konverze.
  • 1. video - jeden obrovsky tunel.. a po celych tech 13 minut to bylo skoro furt jedno a to same, jedine s rozdilem stridani lokaci, ktere byly celkem sice slusne propracovane, ale totalne je srazela grafika a effekty odpovidajici roku 2006.. Ohledne AI, nevim jestli to hrali na nejake super nizke urovni, nebo je tak blba, slepa a neschopna se trefit na par metru.
    2. video - neco trosku jineho, z pocatku celkem zajimava podvodni mise, ale pak se to zvrlo v naprosto silenou akci. Ceho je moc, toho je prilis a tohle byla totalni katastrofa.
    Stale se na tom snazim najit neco pozitivniho, ale krome pribehu, ktery jak doufam bude fajn, se mi tam nepodarilo najit absolutne nic. Ani zvuk neoslnil.. *9*
  • Kdyby tady každej z vás co tady mele blbosti opravdu hru koupil ať už CoD nebo BF tak si uvědomí co a za jakou cenu člověk OPRAVDU dostane. CoD králem na konzolích, BF králem na PC. Mě osobně baví více BF protože to je dál od arkády než COD (ano opravdu sem to napsal), nicméně mě odrazuje paintovat zbraň růžovou kamufláží a podobně a to nemluvím o zombících (lol) . Proto sem si nidky CoD nekoupil a moc by mě zajímalo kdo z vás co CoD paří tady opravdu originál CoD vlastní. Pokuds te si to sosli tak si nemáte na co stěžovat, dyť je to slušná porce zábavy a zadarmo, ne?!
  • moc dobře jsi pamatuji když jsem poprvé spustil betu bad company 2 a ten zvuk to bylo prostě něco užasného co jsem do té doby neslyšel ty zvuky prostě rvali uši naprosto epicky ,, už aby tu byl bf3 teším se jak audio u her posunou zase o kus dál
  • Když vidím to zběsilé poletování mezi NY mrakodrapy, chybí mi tam akorát Godzila
  • Mahcake
    Pánové autoři už fakt nemají žádné nápady. Je to pořád to samé....
  • *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Je vidět na které hře si dali autoři záležet :- )
  • to ze je to pokracovani neznamena ze staci kdyz daji par novych textur .. splacnou nove mapy a vymysli neco jako pribeh na pozadi aby to vypadalo, ze cesta z A do B ma nejaky smysl .. je to proste recyklovana rychlokvaska .. ktere, kdyby chteli muzou vydavat kazde 2 mesice bez ztraty "kvality" ... i presto verim ze to stejne jako MW1 a MW2 bude pomerne zabavny brainwash pred spanim nebo o pauze na kafe .. korat bych byl rad kdyby to vydrzelo dyl nez jeden vecer ... (ja vim je to MP .. ale ten jde bohuzel mimo mne .. a moznost koupit SP za jeho skutecnou cenu treba 150-200 nemam ) ..
  • těším se na RC/Dog/Nuke *12*
    http://pro.naurunappula.com/nn/1/571/649/s_rc-nuke-dog_688925.jpg
  • Paneboze...
  • ono to nemá náboje :-O
    http://enterbf3.com/images/bf3-mw3-bullet.jpg
  • Paneboze, to je zase diskuze... COD bude proste COD a komu se to nelibi at to nehraje! A klidne nadavajete jaka je to sra... jak je to zastarale a hnusne, pak to vyjde, proda se toho 20mega a BF3 ktery vypada uchvatne 5 a co bude mit vetsi sanci na pokracovani?! Proste to fanousky ma, tak se s tim smirte nebo jdete rovne!
  • to jsou ale maximálně v custcénách (pojízdnáý byli jenom v CoDWaW)
  • mission pack ... furt ty same desne zvuky zbrani a pocit strelby jako z airsoftovky s pokazenym blowbackem, opet nemoznost prepinat mody strelby, nesmyslne situace a nelogicke skriptovani, absence AI, prehnana zbesilost a s tim spojena nulova uveritelnost a nemoznost nechat se vtahnout do deje (a pritom staci ubrat, treba mise v chernobylu ... o kolik byla lepsi nez zbytek hry ... ) .. to to ma vazne tak dobry MP, ze se to tak prodava ? ... z cele mise patrna jedina novinka - sklapeci aimpoint ..
  • Ok, chápu. Myslel bych že v době zveřejnění je už vydavetel dává automaticky oficiálně. Zřejmě jsme se spletl
  • Slaboduchá a trapná odsuzující věta, hodná jejího interpreta.
  • nedavno vysla hra battle vs chess
  • Nejsem očividný fanoušek *1* .Samozřejmě máš jiný zbraně,mapi,perky ale nic víc takže ti ty díli prostě splývaj na tom podle mě není nic špatnyho ale.Poslední dobou mi ale všechny střílečky připadaj dost ohrany.Vyděl někdo ňakou převratnou novinku v Crysis nebo snad bude něco nového v BF2 narozdíl od Bad Company krom grafiky?800kč není zas tak moc a ta cena mi připadá uměrná té zabavě kterou z toho těch pár měsíců mám
  • El-Bravo
    pořád to samé...fakt už nevidím rozdíl mezi díly cod...kdyby se aspoň uráčili dát do doho nějaké nové prvky a vůbec zvuky zbraní které nezní o nic líp než moje airsoftka......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit