Přejít na výpis diskuzí
DX11 update a lepší textury pro Crysis 2 už příští týden
22.6.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Patche sa už dajú stinhuť, ale spustiť pôjdu asi až v pondelok po stiahnutí patchu 1.9 asi cez autoupdate v pondelok. (oba majú po 5GB!)
http://www.techpowerup.com/downloads/Games/Patches/ -
Přidám jen že Crysis 1 jsem dohrál.
-
Sory ale když mě něco totálně nudí, nemůžu to chválit. Tohle nemá co dočinění s nenávistí čí zaujatostí. Všechno je otázka vkusu, pokuď Crysi2 považuješ za jednnu z best FPS, buď rád, aspoň se tím na nějakej čas zabavíš. Já jsem to po 20 minutách vypnul a už se k tomu nikdy nechci vracet :)
-
Zase je v diskuzi tolik nenavistnych prispevku k teto skvele hre. Ja Crysis 2 povazuji za jednu z nejlepsich FPS v dobe, kdy to jde s timto zanrem hodne z kopce. Objevi-li se novy CoD, ci nejake jeho kopie, vsichni si stezuji, jak je to vsechno naskriptovane, nepratele tupi, vsude spoustu bombastickych vybuchu a k pruchodu hrou staci drzet sipku dopredu (W chcete-li) a leve tlacitko na mysi. Crysis 2 jde v ramci moznosti proti tomuto trendu. Ano, i tady je tunel, ale je dosti siroky a jako hrac mate nekolik moznosti, jak se dopracovat na jeho konec. Kdyby se k tomu pridalo jeste znicitelne prostredi, chrochtal bych blahem a byl bych mnohem radsi, kdyby se moderni FPS vydaly spise touto cestou, nez nasledovaly hry typu Duty Calls.
Mimochodem, myslim si, ze Batlefield 3 v singlu na tom bude hratelnostne hodne podobne.. -
Zdar lidi, zase řešíte hovadiny? Moment... Jo, řešíte! *1*
-
Stačí se mrknout okolo, takových "intelektuálních" příspěvků je tady všude plno :D Nedivil bych se kdyby to bylo míněno vážně *3*
Vysvětlení:
- děcka školou povinné
- "opravdoví znalci" (bohužel výsledkem je jen pobavení širokého okolí)
A ještě k tématu, myslím že Crysis 2 nezachrání ani DX20 *1* -
tenhle nick už je mi povědomí, provokuješ je, vid? A oni to spolkli i s návnadou...
-
Nie nenapisem ze som s tou hrou spokojny. Bolo by to klamstvo. A mimochodom DX11 bolo oznamovane ze vyjde spolu s hrou ale biele goliere v EA so rozhodli ze to radsej rushnu aby si na tom co najskor zarobili (vsak konzole nie?).
Mne ani tak nejde o to ze to bolo vydane na konzole, vsak nech si chlapci zarobia. Ale vydat hru, ktora stoji za prd a zachranuje ju Deathmatch style multiplayer a do vydania kecat hracom ze je primarne vyvijana na PC, to uz je fakt moc a drzost najvacsieho kalibru.
A tvoj nazor "nenaprogramoval si nic tak nekritizuj"... ty kde zijes? Mam pravo kritizovat nakolko som si tu hru kupil. Takisto mozem zkritizovat film ktory sa mi nepacil a to iste s hudbou. Kebyze mame kritizovat iba vtedy ak mame za sebou par albumov, filmov a programovych riadkov tak by kritika neexistovala. -
Ty vole, to je retard! Ja byť tvojim fotrom, tak ťa tlčiem od rána do rána *8*
-
LOL!!! budeš mít skvělou grafiku ve hře která stojí za úplný prd! congratulations !....
BTW hrajes hry jen kvuli grafice?.... sad. -
teoreticky by na stejnem hardwaru grafiky mela bezet lepe DX11 verze nez DX9, nejde jen o efekty ale i o optimalizaci..
taky otazka zda si v cryteku dali s tim dx11 praci a nepridali jen par generickych efektu na oko..
a pokud mas na XPckach vic jak 4gb ram nema smysl tam zustavat -
>záleží na grafice
>2011
dost zpátečnický názor, ale tak vlastně na čem jiným by PC hráči záleželo.... -
http://www.1up.com/news/xbox-360-upgradable-directx-10
No, když Xbox nešel upgradovat na DX1O, tak těžko jde na 11.
Takže mínusko je asi od nějakýho vola, co neunesl pravdu. -
hahahaaa konzolisty muzou jit do pr d ele tam to vypada osklyve a mi na PC budeme mit supr grafiku hahahaha *2* *2* KONZOLE SOU STARE SHITI!!!!
-
Z mostu do vody si klidně skočím. Mám rád adrenalinové sporty:D
-
jasne, ked nikto neskoci z mosta, tak neskocis aj Ty??? *1*
-
Jo potřebuješ W7 určitě a pokud chceš to úplně na max. grafiku tak k tomu 64bit verzi. Osobně s tvou grafikou si myslím, že to nemá smysl. Já mám GTX460 a myslím si, že mi taky stačit nebude.
-
Lidi mam dotaz... mam graf. kartu ATI HD 5750 a v dx9 to jelo v pohode na full, mam win XP takze si budu muset do PC nahodit win7 abych to mohl hrat v dx11... By me zajimalo jak moc myslite, ze bude dx11 narocnejsi na grafiku? Jestli ma vubec cenu si ty windowsy preinstalovavat.
-
Nenapíšu!!! A víš proč?! Protože nejsem ovce naprcání.
-
Nastíním to laicky. Konzole Xbox360 je minimálně 10x pomalejší než současné mainstream PC. A teď když tedy porovnáš úroveň grafiky PC vs. konzol her tak zjistíš že tam bud žádný rozdíl není nebo když už je tak je to jenom kvůli optimalizačně odfleknutého efektu DX10/11, který stejně není moc vidět. Nevidím 10x nebo 5x nebo aspoň 2x lepši grafiku na PC. Na PC máš u hry vyšší rozlišení a objekty, textury a stíny se načítají do větší vzdálenosti. To je jinak vše. Chápu, že asi nejste programátoři či více „znalí“, ale nepřímou úměru aspoň byste mohli poznat.