Přejít na výpis diskuzí
Dying Light je adrenalinový parkour o život
1.9.2013 | Pavel Dobrovský
81 příspěvků
-
Tak na toto se těším, stejně tak na Hellraid.
-
Urcite, mne to zajima jak to zvladnou to plynule, prolinani dne a noci. (Dead v tomhle nebyl, az tak dobry).
-
Wow, tak už first look je pozitivní, tak se začínám čím dál tím víc těšít a to zombie hry moc nemusim.
-
-
Taky se těšim až si zahraju :) Ale ještě více se těšim, jestli to bude podporovat oculus rift, tak to bude teprve něco :D to asi v noci budu mít u PC hromádku náhradních trenclích :D
-
-
A jak dlouho si myslis, ze s oculusem na ocich vydrzis? Drtiva vetsina co o nem pise ho zkousela jen na par minut a urcite to je super na tech par minut, ale pochybuju, ze v tom pujde parit hodiny kazdy den. Ale samozrejme pockam na ohlasy :).
-
-
Ohlasy už jsou. Je jich dost a spousta z nich potvrzuje, že se s ním dá hrát i hodiny.
-
Jasný, to je o zvyku, ale hlavně je to problém s vnitřím uchem, jak se tu už v jednom z článků k ocolusu psalo, dá se to vyřešit například pomalým dávkováním ( nejdříve pár minut deně a pak zvyšovat) :)
-
-
-
-
V posledních několika letech mi přijde přezombíkováno. Z toho důvodu se ke každé zombie hře stavím s nedůvěrou. Téma mrtváků mě moc nebere. ALE... ale DyingLight vypadá vážně dobře. Alespoň z toho co jsem měl možnost vidět. Má to šťávu. Jsem zvědav jaké to bude mít další ohlasy a možná neodolám a koupím *2*
-
Je docela trapné, jak se vždycky ti vývojáři chytnou nějakého tématu a pořád to omílají na 100 způsobů. Dost bylo zombíků!
-
-
Bez urážky, ale Techland má na tom tématu vybudovanou značku :) takže tý části že se toho chytly je trošku mimo, prostě byly mezi prvními co to téma začaly používat a oplatilo se jim to tak na tom postavily značku no, máš to stejný jako s Residentem.
PS: Vim nebyly úplně první, ale myslim mezi prvníma na tý nedávný vlně se zombie tématem co se na nás snesla :D -
Ano to je ale nebuďme skeptičtí. Tohle vypadá opravdu zajímavě alespoň podle mě. *7*
-
-
No pro mě asi ne... já bych se bál :). Já se chci u her bavit...
BTW zombíci jsou hit a zasahuje i do světa Parkouru a Freerunningu http://www.youtube.com/watch?v=PqW5KM4msxE
-
-
-
Vypada to uplne stejne, jako Dead Island, tomu, ze hrdina je schopen konecne preskocit metr vysokej plot, parkur opravdu nenazyvam.
To prostredi vypada zase genericky a nezazivne a vsadil bych se ze tam nebude zadny zajimavy lore a questy, proste dalsi takova napulzbytecna zombie hra s trochu lepsim ovladanim je ponekud malo. -
-
On ten parkour už začíná bejt otravnej...
-
-
Jen závidíš že ten parkour neumíš :-)
-
Zase je lepsi mit volnost pohybu, nez tam pobyhat umele vytvorenym koridorem - aspon pro me.
-
-
Omg - pobihat. *1*
-
-
-
A toho jak tam leze a skace po baracich sis nevsiml?
-
Dead Island byla nezáživná stereotypní nuda, tohle rozhodně vypadá lépe, nebo to zatím alespoň tak zní.
-
-
pro me je to na urovni datadisku , vzdyt je to uplne stejny jako DI akorát tam muzes skákat po vecech. ale je videt ze staci delat porad dokola stejnou hru s malejma obmnenama a lidi to budou kupovat porad. Jaka bude pristi hra? budem jim tam moc skákat po hlavách?
-
-
A takhle to dopadne, když člověk neví o čem mluví...
-
Jde vidět, že o tom nevíš ani Ň.
-
tak stejný to teda fakt neni, podobný jo, ale stejný ne.
1. tak graficky je to jiný ( ale to je asi tak jasný).
2. bude to parkour s více zombiemy a tady nebudeš moci je všechny umlátit tak jako v DI.
3. Střídání dne a noci s měnícími se zombiemy ( chováním a schopnostmi)
4. se zmíněným 3. bodem tu bude v noci stealth, který v DI není vůbec.
5. a o dost více zombií :) ( i když tohle není něco jinýho od DI, ale k atmosféře to krásně přidá).
Je fakt že DI raptid nění pplnohodnotný díl ale jen datadisk, ale tohle má k tomu docela daleko a lidi se o to zajímají né proto že je to (údajně podle tebe) ta samá hra jen s pár vylepšníma, ale protože to hodlá zkloubit Mirrors Edge a Dead Island v jednu hru a do toho dají už opravdu open world kde budeš moci vylízt na každou budovu.
PS: tohle je můj názor, a respektuju i tvůj, jen se ti ho tímhle komentem snažim vyvrátit, když se to nepovede tak ne a když jo tak jo :D . Jinak hold si počkáme až to vyjde a pak si o tom můžeme udělat další názor :) . Jinak jakoukoliv připomínku k mým podům beru, jestli jsem něco napsal špatně ( jako nepravdivě tak díky za opravu :) ) . -
Tedy opět tam budou hovadiny jako v DI. Neustále se objevující zombie rychle se ničící zbraně a pod šílenosti.
To, že borec leze s velkou pálkou po stožárů to jen podtrhuje.
Anebo to hrál nějaký mistr. Ani toho zombie co se válel na zemi neviděl.
Btw určitě nešlo přijít včas ani pozdě. Prostě tam hráč dolete a ono se setmí :) -
-
počkej si na hru a pak suď, nebo na nepředpřiprovaný gameplay ( nebo jak to napsat :D)
Uvidíme jak se stím Techlend vypořádá, já jen doufám že dobře :) -
a co by si chcel? od zombie do vesmiru a z vesmiru do stredoveku? tak by boli techland pre teba cool? robia to, co im ide najlepsie, ked chces hrat nieco ine, tak sa poohliadni po unej hre, to je celkom logicke, nie?
-
-
reagoval som na Toma, nie na teba, len som spatne klikol
-
-
-
-
Na podobných 1st person hrách mi vadí, že před něčím utíkám a nemůžu se ohlédnout za sebe. Tady mi stačilo video a ten skličující pocit, kdy nevím, co je za mnou, byl hodně výrazný. Přitom v reálu člověk běží a může na sekundu natočit hlavu a alespoň periferně zkontrolovat situaci. Nějaké tlačítko na podobné otočení hlavy by se hodilo.
-
-
Dokoukal jsi to? V čase 11:03 se podívá při běhu za sebe.
-
-
No dokoukal jsem to až po tom, co jsem to napsal *7*
Každopádně je super, že na něco takového mysleli!
-
-