Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě gameplay skyrimu, to musítě sledovat :-D Btw. Budou tady u vás na games fungovat ty linky na přímé přenosy nebo mám začít shánět jiné zdroje? Nechce se mi kuli každé konferenci dohledávat přímý přenos a vy to máte krásně vyřešené. Díky.
    • Za plusko jsem rád ale odpovědi se asi nedočkám :( škoda, uvidíme jak to dopadne
      • blixa
        je toho dneska hodne, sorry.. ze vsech konferenci budeme delat textove prenosy doplnene fotkami, ukazkami, apod... pokud vsechno vyjde, bude par hodin po skonceni akce k dispozici i videozaznam s cz komentarem... ale to neslibujeme ;)
        • Myslel jsem spíš videostream. Zatím mám linky jen na stream z konference ubisoftu a SONY (a snad i microsoftu) doufal jsem, že to někde najdu hezky pohromadě ale nevadí. :) Díky moc za odpověď a hodně zdaru s neuvěřitelným množstvím informací v příštích dnech.
          • blixa
            Seznam video streamu bude vzdycky soucasti i te nasi stranky s textovym prenosem.
  • dilinja
    http://kisk.phil.muni.cz/wiki/Hashtag
  • Na cod se vybodnete. Stejne to bude stejna fraska jako MW2 a BO.
    • Na CoD se vybodnout prakticky nemuzou, kdyz se jedna o nejprodavanejsi hru. A treba se dockame sokujici zmeny v novem dile, ikdyz letos asi ne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit