Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blogy přímo ZLA - titulek tydne *16*
  • GlaDOS
    Mám otázku. Proč Indian leze na Games.cz? Ti ať si zůstanou na Zingu, tady chodím právě kvůli schopným redaktorům typu Lukáš, Pavel, Martin, Petr,...
    • No Indian neleze na Games. V tomhle případě si myslím, že je to od kluků ze Zingu podaná pomocná ruka. Tady (jak bylo psáno v jednom komentáři) neměli čas to všechno zařídit a lidi kolem Fioly mají zázemí dobré, a už ozkušené. Tedy, loni mě ta jejich amatérská práce příliš nepotěšila ale když bude přítomen Lukáš tak by ten přenos mohl nabrat úplně nový rozměr.

Nevím jak to bylo, jen jsem si to takhle poskládal v hlavě. (Právě podle onoho komentáře)
      • GlaDOS
        No, nezbývá nám než doufat, že to bude za něco stát
  • hry dosud prezentované:
    fotbal 1, fotbal 2, další star wars, další pán prstenů, další need for speed, další xbox (teda vlastně ne, ale bude) a zbytek mlátičky nebo střílečky jedna jak druhá, dokonce i Skyrim mi přišel až příliš tuctový.. osobně si mou oblíbenou upírskou tématiku představuju trochu jinak, asi jediné, co mě zaujalo je Divinity original sin a svými grafickými kulisami Dišanrd
  • Thiefa jo? Jen jestli nekecate...
  • melny
    Pochopil jsem to dobře, že na E3 nejede Lukáš Grygar? Není to škoda?
  • MrSanta
    Bylo by fajn, kdyby se vaší novinářské atomovce podařilo přesvědčit zástupce BioWare či EA aby pustil nějaké informace o Dragon Age 3.
    • Ovlání dvě tlačítka, lokace náměstí a les, Origin only. Na konci zjistíš, že ten hrdina je vlastně archdemon.
  • Pojde na E3 aj Pavlov tučnák?
    • Jeho nazory maju totiz stavu a ked bol v podcaste hned som si ho oblubil
  • Mustaffa
    Games.cz crew vyjíždí do světě se svými debilními názory na nynější svět videoher, aby tam lezli do pr.ele vyvojářům, o kterých pak píšou jaký jsou to kre.éni. To bude zase fraška...
    • sleepless
      Lepsi uvodni slovo do casobernyho dokumentu o E3, co planujeme, bych nevymyslel! Dik :)
    • DeathOnVacation
      Lovíme takhle k večeru mínusy? Musím uznat, že návnadu máte velice kvalitní, určitě jich pár chytíte . *3*
      Ha, první! Děkovat mi nemusíte :)
  • Kluci mam vas moc rad a na takovou vec jako vase komentare k zivemu prenosu z E3 jsem cekal uz davno ale s Indianem ? S Kraucherem a jeho grupies jsem videl uz jeden takovy prenos a nescetne dilu Indiana abych vedel ze mam dat ruce pryc.Ac mam Lukase Grygara rad sebevic radsi pujdu na hrej kde delaji live stream taky a budu mit jistotu ze si zaznam uziju bez neprijemne pachuti z hlasu a prednesu Fioly.Tak snad pristi rok.
  • Jak teda s CCP, půjdete k nim, nebo to necháte na ostatních? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit