Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 začíná: co vás čeká a nemine na Games.cz
1.6.2012 | Redakce Games.cz
45 příspěvků
-
Teď mi tak došlo.. Indiana. Tam patří Filip Kraucher, ne? Proboha, nenechte ho mluvit, za ten jeho hlas bych mu nasadila nějaký koule... *13*
-
-
Co všichni sakra máte proti jeho hlasu? Že zní jak puberťák? Tak ať!
Jde hlavně o obsah ne?
-
-
Nemám rád kluky z Indiána. Jestli to bude podle mých nejčernějších představ, budu se dívat přímo přes spike tv, nebo GT.
-
-
Jsou zaujatí, proto na ně nekukám, to je největší zlo a komunita plné dětí taky nic moc
-
-
Zaujatí?! můžeš to nějak vysvětlit?
-
Sám jsi dítě
-
-
-
nééé spolupráce s Indianem, tak to na vás koukat nebudu. ti jejich moderátoři, to je vrchol trapnosti, to už aji bětka s tukanem jsou na tom líp :D
-
omlouvám se za mou trestuhodnou neznalost, ale co má být ten Indián, kterého tu nemáte rádi, a proč ho nemáte rádi?
-
Doufám, že budeme dostávat všechno pěkně za čerstva... aktuálku za aktuálkou. A néé že tam ti vaši frajeři budou zase oblbovat Alžbětku a my tady budeme o suchu!!!! *3*
-
Kluci mam vas moc rad a na takovou vec jako vase komentare k zivemu prenosu z E3 jsem cekal uz davno ale s Indianem ? S Kraucherem a jeho grupies jsem videl uz jeden takovy prenos a nescetne dilu Indiana abych vedel ze mam dat ruce pryc.Ac mam Lukase Grygara rad sebevic radsi pujdu na hrej kde delaji live stream taky a budu mit jistotu ze si zaznam uziju bez neprijemne pachuti z hlasu a prednesu Fioly.Tak snad pristi rok.
-
Pochopil jsem to dobře, že na E3 nejede Lukáš Grygar? Není to škoda?
-
Tak v 18:30 na nás vyvalej tu největší sračku (každej asi ví)
-
-
Metro řezy? *1*
-
a kdo se o sr*čky nezajímá, tak neví, o co teda jde? :)
-
-
Call of Duty.
-
-
-
Pojde na E3 aj Pavlov tučnák?
-
-
Jeho nazory maju totiz stavu a ked bol v podcaste hned som si ho oblubil
-
-
Jakými přesvědčovacími prostředky je E3 komando vybaveno?
-
-
Pavlem Dobrovským.
-
-
A jeho bičem Kruťákem.
-
Jestli si myslíte, že jeho pustí do letadla tak jste buď hodně naivní nebo hodně dobří v černé magii *15*
-
-