Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 začíná: co vás čeká a nemine na Games.cz
1.6.2012 | Redakce Games.cz
45 příspěvků
-
zatim me nejvic laka konference Ubisoftu a snad se pochlapi R* s GTA V *14*
-
-
Nepochlapí R*, už je to delší doba, ohlásil, že na E3 nebude.
-
-
Myslite, ze tam bude Vavra se svym Warhorse studiem prezentovat tu svou chystanou hru?
-
-
Nebude. sedi v Praze a dodelava resty :)
-
Těžko. To by museli hodně pohnout, aby už takhle brzo měli nějaké eso v rukávu, které by mohli na e3 vytáhnout.
-
-
Jak teda s CCP, půjdete k nim, nebo to necháte na ostatních? *4*
-
http://kapitiseniornet.files.wordpress.com/2012/02/and-so-it-begins1.jpg?w=584
-
hry dosud prezentované:
fotbal 1, fotbal 2, další star wars, další pán prstenů, další need for speed, další xbox (teda vlastně ne, ale bude) a zbytek mlátičky nebo střílečky jedna jak druhá, dokonce i Skyrim mi přišel až příliš tuctový.. osobně si mou oblíbenou upírskou tématiku představuju trochu jinak, asi jediné, co mě zaujalo je Divinity original sin a svými grafickými kulisami Dišanrd -
Mám otázku. Proč Indian leze na Games.cz? Ti ať si zůstanou na Zingu, tady chodím právě kvůli schopným redaktorům typu Lukáš, Pavel, Martin, Petr,...
-
-
No Indian neleze na Games. V tomhle případě si myslím, že je to od kluků ze Zingu podaná pomocná ruka. Tady (jak bylo psáno v jednom komentáři) neměli čas to všechno zařídit a lidi kolem Fioly mají zázemí dobré, a už ozkušené. Tedy, loni mě ta jejich amatérská práce příliš nepotěšila ale když bude přítomen Lukáš tak by ten přenos mohl nabrat úplně nový rozměr.
Nevím jak to bylo, jen jsem si to takhle poskládal v hlavě. (Právě podle onoho komentáře) -
-
No, nezbývá nám než doufat, že to bude za něco stát
-
-
-
Doufam ze tech videii vasi "home" produkce bude mnohem mnohem mnohem vice nez loni. *3*
-
-
Jedinej pořádnej byl o Deus Ex s Dugasem a to ostatni (sestrihany odpovedi ve stylu Re-Play) stály za prd. Pořád čekáme na ten s Kenem Rolstnem !!!
-
-
Tak o rozhovory mi jde take, ale mel sem na mysli hlavne videa typu LeveL TV. Aneb treba toto: http://www.youtube.com/watch?v=zr9Mf481TdU
*4* -
"Home" produkcí je myšleno patrně něco jinýho, na každej pád Rolstona jsem zazdil já, mělo to vyjít před vydáním Amaluru, ale to jsem byl zrovna fuč a s Petrem to mezi náma bohužel komunikačně zašumělo.
-
-
-
Blogy přímo ZLA - titulek tydne *16*
-
Bylo by fajn, kdyby se vaší novinářské atomovce podařilo přesvědčit zástupce BioWare či EA aby pustil nějaké informace o Dragon Age 3.
-
-
Ovlání dvě tlačítka, lokace náměstí a les, Origin only. Na konci zjistíš, že ten hrdina je vlastně archdemon.
-
-
Thiefa jo? Jen jestli nekecate...