Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Command & Conquer je věrná generálům
27.6.2013 | Miloš Bohoněk
70 příspěvků
-
Strategie ještě nekdo hraje jo ? Já myslel, že je to už mrtvej žánr..
-
-
to víš tohle frčí na PC na konzolích si hraj svýho mária a Fifu
-
Aj tvoj tata si myslel ze si mrtvej ale neprekazalo mu to v tom aby ti zasuval do riti nekrofilny pedofil jeden ! Nezabudni si dnes oholit ritku pridu k vam predsa otcovi znami z hospody U stareho uchyla
-
-
nejni vás tu nějak víc než ovykle
-
Co že? Todle mi ani google nedokáže přeložit. *4* Zřejmě jazyk Východní tramtárie, kterým mluvíš pouze ty *5*
-
Ještě jednou a česky prosím...Děkuji
-
Choď sem častěji, prosím.
-
-
-
Opět v článku chybí základní (a pro mě dost důležitá) informace - co taky chtít od tiscali že?
Takže se zeptám zde a doufám že mi to autor objasní - od Tiberium Wars tato série trpí nemožností pořádně odzoomovat a mít alespoň nějaký přehled na bojišti, protože to že uvidím 5 krásně vymodelovaných tanků je sice hezké, ale po praktické stránce naprosto k ničemu... -
-
není tam náhodou od toho minimapa? (myslim abych měl přehled na bojišti)
-
tím "trpí" i starcraft 2, company of heroes 2, serie total war, proste skoro vsechno krom supreme commanderu a možna wargame
-
-
V total waru to chce vypnout kameru jen v okolí jednotek a pak jde většinou odzoomovat dostatečně.
-
-
A nebo zapnout debug (coz u shoguna bloknuli, kvuli MP), ale jsou na to mody....
-
-
-
Beďare, život i real-time strategie jsou otázkou priorit. Pro mě je nejzásadnější to, že se C&C hrálo jako slušné C&C, ne jako zředěný zmetek. A co se kamery týče, nemohu říct, že bych ryl nosem v zemi a že by mi vadila. Žádný SupCom, ale dobrých 20-30 jednotek (teď myslím tanky, humvee a vrtulníky, ne pěšáky) se mi tam pod rukama mydlilo. Ale víš co - šlo o krátké demo.
-
-
mely ty jednotky i animace, treba letecke jednotky nebo auta delaly manevry nebo se jen otočily o 180 stupnu jako ve starcraftu?
-
-
Jasně, měly.
-
Co to meleš SC jednotky se normálně animujou nehledě na různé animace smrti mariňáků vybuchují odletají jim nohy, leptá je kyselina hoří atd. zrovna tak letecké jednotky se krásně animují a plynule otáčejí: http://www.youtube.com/watch?v=3ufG_ONywGE
-
-
ano otočí se na míste a to mi vadí, když je to sci fi auto a ma 4 kola tak se taky nebude točit na miste. A taky letecke jednotky se točí na miste. Nesnaž se to nejak logicky zduvodnit je to proste odflakle a podrizene rychle hratelnosti.
A animace marinaku jsou taky trapne vzdyt cupitaji a poskakuji (opet podrizeno rychle hratelnosti). Zahraj si dawn of war 2 abys videl jak muze vypadat animace vojaka v power armoru v strategii -
-
StarCraft a Dawn Of War 2 bych moc nesrovnával. Vypadají sice na první pohled podobně, ale hrajou se uplně jinak. A tomu jsou prizpusobeny i pohyby jednotek.
-
-
on spíš asi myslel jestli se třeba auta otáčejí v nějakém rádiusu jako opravdové, nebo se otočí na mistě. Což právě dělají jednotky ve SC. Protože na animace smrti si ve SC si asi nemůže nikdo stěžovat.
-
-
Co je divného na tom že se scifi auto otočí na místě? k tomu stačí aby se levé kola otáčely na druhou stranu než pravá (jako tank) a je to, to přece není žádný problém...
-
-
-
-
-
-
Nevěřil jsem, že to řeknu ale začíná se mi to líbit a začínám se i těšit!
-
Bylo by zajímavé uvést čísla českých kolaborantů. .. Jen si vzpomeň Veskoslave jak ta Vaše slavná národní elita hajlovala v Národním divadle. Češi stejně jako Slováci -kam vítr, tam plášť
-
-
Máš hodně mínusu - ale pravda bolí. Je to tak. Za II. sv. války byl protektorát prolezlej kolaborantama zrovna tak-holt se to blbě poslouchá, tak tě mínuskujou *13*
-
dejte mu nekdo ban za offtopic a spam
-
-
Ked nevies preco to tak bolo a pises to chujoviny tak si chod dostudovat dejepis, ale nie z ucebnice z ktorej si sa ucil doteraz :D .
-
Mě k zavržení novýho CaC stačí jedna 3 slova - "Free to play" obvzlášť po free to play věcech jako Age of Empire Online, Settlers Online apod.
-
-
Fakt nerad bych to odsuzoval takhle brzo, ale máš pravdu, EA neumí udělat normální F2P model. Na druhou stranu, AoE i Settleři jsou spíš vymakaný webovky, tak snad se budou u "AAA" titulu snažit víc ho protlačit.
-
-
Tiberium uplne znicili CaC 4 a tou MMO s**ckou, takze zbyvaji jen generalsi a svet red alertu.
-
C&C je serie na ktere jsem vyrustal, nejvice casu jsem stravil asi u Tiberian Sun, po LANce skirmish to byla parada, nebo i proti PC. Pro me osobne nejlepsi dil. Generals jsem nikdy na chut neprisel, uz to nebylo ono, atmosfera C&C her se uplne vytratila. "Nove" C$C Tiberium Wars nestoji ani za rec, pokud se nebudem bavit o Jennifer Morrison *14* http://pnmedia.gamespy.com/screenshots/pcnc/45668818.jpg
-
-
CaC 3 se vyvedly v ramci mezi docela dobre, to 4 byl pru*er
-
Generals a Tiberium Wars+ Kane´s Wrath právě přinesly zašlou slávu RTS žánru C&C:)
-
Me naopak Generals z cele CaC serie bavilo nejvic, hned za tim red alert.
-
-
me like
-
Hra mě může jenom překvapit:) Nic jiného. Po fiasku, jak zničili naprosto nové Tiberium ale opčekávám úplné herní dno, tudíž všechno ostatní bude menší zázrak:)