Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Interaktivní film Beyond se hraje skoro sám
17.6.2013 | Miloš Bohoněk
38 příspěvků
-
A co je spatnyho na tom ze je to interaktivni film? *15* S tim tu hru i uvadeli na trh, ze to bude story-driven adventura... Narozdil např od Ryse ktery se tvari jako hit roku a nejlepsi akcni rubacka poslednich let... Ja nemam zapotrebi nejakymu tomovi vyvracet vubec nic, mě je přeci ukradený co si myslí, ať si třeba myslí že posledni NFS je simulátor, vyvracet mu to nebudu ale každej ví že to tak neni
Když mi řeknou přeem že Beyond bude "interkativni film" (asi nejhloupejsi nazev co parta internetovych znalcu vymyslela) tak do toho tka pujdu a urcite budu nadmiru spokojenej, protoze nakonec jde vzdy o tvuj zazitek... Pokud mi ale nekdo rekne ze to bude výborná hra kde jako legionár budes rezat jednoho barbara za druhym a pak budu mackat jen Y - B - Y - B tak jim to pujdu omlatit o hlavu -
jezisi je videt ze když ti něco nenapisu po lopate tak nepochopíš. Kde pisu ze cod je hardcore? A co ovlivni rozhodnuti v TWD ? zachranis jednoho nebo druhyho kerej pak umre v presne stejny situaci jako ta druha postava? tomu rikaš volba? mozna v tvym svete hardcore "adventury" twd.
-
Takže soudíš podle ničeho - omezeného počtu příspěvků. Okej, podle stejného pravidla soudím já, že ty jsi naprosto mimo. (Ale v realitě jsem tě viděl i psát dobré příspěvky občas.)
Jo a tvá odpověď tomovi ale skutečně dementní je. O CoDu neříkal ani popel a ty protože nijak nemůřeš vyvrátit to, že TWD je sotva interaktivní filmeček, děláš jako by tím nějak chválil CoD. 100% strawman. -
Soudim podle tvojich dnešní příspěvků, na zdejší diskuzi člověk nepotřebuje ihned negativní odpoved aby něco bylo, to by tu nepřežil ani týden...
-
Takze podle tebe je CoD pro hardcore hrace? *1* A TWD rozhodnuti nic neovlivni? Ty jsi teda šprýmař... Co se tu člověk nedozví, CoD pro hardcore hrace a TWD je pro casual hrace protoze by to dohralo i 5-ti lety dite... Vyjasni si pojmi chlapče, pak napiš
-
Cože?
Podle čeho tak soudíš? Osobně bych řekl, že takový dojem nebudím, tak mě zajímá, proč si to myslíš. Nebo jsi jen rychle potřeboval negativní osočení a tak jsi prostě spíchl něco obecnýho, co s trochou dobré vůle jde napasovat na každýho?
Jinak podívej se na příspěvek toma. Takže dělání bububu s CoD hráči mi přijde velmi pokrytecké od těch, co fandí TWD. Já osobně nefandím moc ani jednomu. -
coze? walking dead je "hra" pro casual hrace. Nejak mi neprijde velka makacka na bednu zmacknout JEDINY interaktivni místo na obrazovce a tim pokracovat dal. Navíc neuveritelny diry ve scenari,nelogicnost, a rádoby rozhodnuti hrace kery ve vysledku nic neovlivni. Nechapu jak muzes argumentovat ze někdo je casual hrac když hraje cod oproti tobe co hrajes nehru kerou by dokázalo dohrat i petilety dite.
-
Ty jo, podle tvejch dosavadních příspěvků *1* Radši pokračuj v Farmville
-
Totálně nevíš, o čem mluvíš.
-
TWD je paradni hra a ze tam clovek nebeha se samopalem a nemuze strilet kam e mu zlibi z toho jeste nedela film... Holt casual hraci tohle nepochopi, ty potrebujou neco jako CoD, aby to vypadalo jako ze maj volnost a zaroven nemohli umrit nebo failnout
-
Jedna z nejlepších her roku možná. Nejlepší za několik let těžko.
-
To seme bylo i v Heavy Rain. Blbym hranim hrac nekonci, jen se pribeh blbe vyviji. Je to sice netradicni, ale nemusi byt vsechny hry zalozene na jednom a tom samem principu. A tady pujde zase hlavne o pribeh. Jsem hrac, ktery si zaklada hlavne na hratelnosti a kolik ma hra polygonu treba vubec neresim, ale tohle mi nejak nevadi. Nechtel bych, aby vsechny hry byly takovehle, ale zas od casu je to svezujici. A jestli vymenou za to dostanu dospely pribeh na misto tredicniho kupeni mrtvol, pak to uvitam.
-
Dobrá volba dát "her" do uvozovek.
-
Tak třeba walking dead je taky spíš interaktivní film než adventura nebo akční hra. Jde v něm v zásadě jen o rozhovory a QTE. A i tak je to jedna z nejlepších "her" za posledních pár let.
-
Takže doslova "pres X to win".
-
Tady někdo neví, co a jak.
-
protoze konzole
-
Spousta akcnich pasazi v HR dopadla skoro stejne nebo nijak zasadne rozdilne i kdyz clovek nic nedelal, např když jako Ethan jdete za dealerem drog a on vas pak honi s brokovnici... Ale je pravda ze vetsina sekvenci byla selhatelna a to na tom delalo tu nejlepsi atmosferu (nezapomenu na utek v motelu)... Doufejme ze to bylo jen blby demo...