Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zas to budu smykalky, uvital by som aspon arkadovu fyziku ako mal napr TDU 1..to sa dalo hrat
    • Miserius
      Driver San Francisco mel paradni "poloarkadovej" styl, taky dobrá hra
      • dik za tip *3*
  • TOCA byla a je stále velmi dobrou hrou. Trucky, formule, GT...nač si člověk vzpomněl. Klidně bych si dal říct předělávkou Richarda Burnse. V ponděli mi dojde nové Moto, tak jsem docela zvědavý.
  • Když chcete nový a dobrý NFS tak si kupte Test Drive Unlimited 2 *5*
    • mdkGT
      Jednicka je lepsi a mozna i hezci *15*
    • Kein
      Tak to radši prstem do zadku...
    • To radši drátem do oka.
  • mdkGT
    Kdyby radeji udelali novej Burnout, od vydani Paradise uz je to temer 6 let. Proc musi byt novy dil NFS kazdy rok/dva? Stoji to za prd, kdyby nechali NFS serii par let vyhnit udelali by nejlip, asi se to bohuzel prodava, jen nvm kdo to kupuje.
    • jindra.veliky
      si okonku na plose pojmenujou Burnout: Rivals a mas to
  • Veskoslav
    Já jsem poslední díl kupil za 200 a nebyl to špatné kauf:-D Ale že by to byla nějak dobrá hra, to se říct nedá:)
    • Miserius
      To me porad stve ze jsi nenapsal driv ze to je v Tescu za 2 stovky, koupil bych to kamarádovi *2* Ted uz nastesti EA zrusila online passy tak se to da koupit za 3 stovky a hrat multiplayer, kterej je podle me proste povedenej (260h nahrano mluvi za vse)...Hrajes asi na X360 co?
      • Veskoslav
        Ne právě na pc, ale mám to prozatím craclé kvůli Originu, ale až začnu MP, tak ti pisnu:)
        • Pro blbečky dobrý.
        • Miserius
          Tak to nevadi, ja myslel ze bysme nekdy zajezdili a hlavne pro billboardy a radary ale ja stejne hraju na Ps3... (mam tam asi 25 lidi a jen tak 5 lidi porad aktivne hraje a predbihame se v skokach a rychlostech, i tak je to ale porad zabava, nechapu to, z lonska to je hra kterou jsem hral nejvice)
  • Paulcz
    Stále čekám na to až na Kickstarteru uvidím závodní hru od tvůrců NFS 5: Porsche unleashed :)
  • Ten první odstavec o perfektním jízdním modelu je opravdu myšlen vážně? *16* Se slzou v oku vzpomínám na doby, kdy se v Need for Speed nejezdila každá zatáčka driftem. *11*
    • milos.bohonek
      Řeč nebyla o perfektním jízdním modelu, ale o fantasticky intuitivním. V tom je velký rozdíl. Náročné virtuální řidiče NFS Rivals samozřejmě neuspokojí, ale ti snad novodobé NFS/Burnout nikdy nevyhledávali.
      • Nikdy jsem nebyl náročný virtuální řidič, ale pamatuji doby, kdy jsem se skvěle bavil u závodních her, které šlo bez problémů hrát na klávesnici a přitom jízdní model vypadal uvěřitelně... s nadsázkou řečeno "reálně".
  • Já bych si chtěl hlavně zajezdit jako v Hight Stakes
    • Kein
      Já také. *10*
  • Proč se furt snaží vymýšlet takové hovadiny. Já si chci normálně sám zajezdit, offline! Když budu chtít MP, zapnu si ho SÁM !

demence...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit