Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ma pravdu, zadny s poslednich 10 dílů nfs se TDU 2 nevyrovna
  • Jack1947
    Vyslo to na androidy a zadara ... akorat mne to nak nejelo nebo co, puvodni hru jsem nehral... tyhle auticka na vysilacku dneska asi chybi no.
  • Jack1947
    Pani, to byla takova blbost ze mi to uplne vypadlo z pameti... pritom (kvantu NFS snad neni divu ne?) Asi sem se u nej bavil vic nebo resplkt Carbon a stare mw zustalo neprekonane coz je pravda bezesporu. - Nic to nemeni na tom ze The rivals ma nakroceno jinam a lip si myslim.
  • Problém je, že ani ten Shift za moc nestál.
  • No, abych řekl pravdu, honičky s policií v NFS 1 sice nějaké byly, ale spíš jen tak nějak do počtu. Když se člověk jen malinko snažil, nebyl problém jim ujet. NFS, alespoň pro mě, bylo o ježdění ve skvěle zpracovaných různorodých krajinách v autech, která si člověk může tak akorát dát jako tapetu na pracovní plochu. A až donedávna se určitě v těch autech neskákalo po střechách mrakodrapů. Tuhle kratochvíli jsem praktikoval tak maximálně v Carmageddonu.
  • Ten popis by nezněl až tak špatně, ale když si uvědomím, jakou ty auta budou mít zase "fyziku" chování, obracím oči v sloup. Neříkám, že bych chtěl hned chování aut à la Shift, úplně by mi stačilo něco na způsob Driver: SF nebo první, resp. páté NFS (Porsche 2000). Po něčem takovém bych skočil hned, ale pokud bych to měl odjezdit se šipkou dopředu permanentně zamáčknutou až do podlahy a s ukazováčkem druhé ruky v nose, tak to raději zdvořile odmítnu.
  • To je něco jako Trackmanie, ne?
  • Já už delší dobu po NFS4 a 5 pátrám, ale marně. Pokud je někdo někam uloží, jsou imidge poškozené. Ani na GOGu jsem NFS nenašel. Je to marný a docela ti závidim.
  • Kein
    Ne.
  • Miserius
    No tak kdyz to beres takle tak Most Wanted 2012 je tomu nejblíže
  • Na tento díl si vzpomínám velice dobře *1* Ale jelikož jsem byl trochu menší a méně zběhlejší ve hrách,tak mě to moc nešlo. Hlavní však je,že auto neprojíždělo každou zatáčkou smykem,ale muselo zatočit! A to u dnešních her není snad nikde vidět.Ten 3D kokpit mě tentkrát strašně udivil,jelikož oproti jinejm hrám ta hra vypadala luxusně. *1* Ale remake bych nechtěl,protože většinou dopadají takovéto pokusy velice špatně,pač se takový hry musí dělat pro masa,která by nadávala jak je to těžké atd. *7* Spíš bych udělal nějaký nový díl a zahrnout i tuning do nového dílu popřípadě i nějaké to větší poškození alá Burnout *1*
  • kubi-wan
    A druhej díl Rollcage mi přišel ještě lepší, než první! *3*
  • Jack1947
    Rivals je presne to co si fanousci nebo respkt kde NFS zacinalo ne? Honicky s policiii, NFS proste vzdycky o tom bylo, The run kdyby ho nezkazily tak mohlo se tomu nejvice priblizit...
    (nepocitamli MW,carbon, ).
  • cumpi3
    ja ctyrku hraji doted...zrovna jsem ji 3x za sebou dojel...neni nad NFSIII, IV, PU :)
  • a takovej Re-Volt...
  • A ještě bych doplnil, že mi v dnešní době chybí něco, jako byl Rollcage. Když už má dneska každej internet, to by byly fantastický závody...
  • bože to jsou vzpomínky...jak jsme si jako kluci užívali na splintscreenu, LANce...jak člověk blbnul po večerech

to je moje dětství...už jen vzpomínka s nostalgií
  • Ve starejch NFS člověk musel pár zatáček vybrzdit, sem tam kličkování mezi dopravou, pořádně si najíždět do zatáček.... nehledě na driftování, to už chtělo kumšt

v dnešních závodech se jezdí pořád s prstem na šipce vpřed, nejhorší vesnická cesta má v jednom směru 3 pruhy a auto jde do smyku i tehdy, když přejíždíte z pruhu do pruhu...

no ale za to je to cool!
  • Kein
    Nic proti arkádám, koneckonců NFS IV byla taky arkáda, ale i arkády by měly mít IMHO své hranice. Ještě k tomu pokud se jedná o NFS.
  • Nikdy jsem nebyl náročný virtuální řidič, ale pamatuji doby, kdy jsem se skvěle bavil u závodních her, které šlo bez problémů hrát na klávesnici a přitom jízdní model vypadal uvěřitelně... s nadsázkou řečeno "reálně".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit