Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ma pravdu, zadny s poslednich 10 dílů nfs se TDU 2 nevyrovna
  • Veskoslav
    Já jsem poslední díl kupil za 200 a nebyl to špatné kauf:-D Ale že by to byla nějak dobrá hra, to se říct nedá:)
    • Miserius
      To me porad stve ze jsi nenapsal driv ze to je v Tescu za 2 stovky, koupil bych to kamarádovi *2* Ted uz nastesti EA zrusila online passy tak se to da koupit za 3 stovky a hrat multiplayer, kterej je podle me proste povedenej (260h nahrano mluvi za vse)...Hrajes asi na X360 co?
      • Veskoslav
        Ne právě na pc, ale mám to prozatím craclé kvůli Originu, ale až začnu MP, tak ti pisnu:)
        • Pro blbečky dobrý.
        • Miserius
          Tak to nevadi, ja myslel ze bysme nekdy zajezdili a hlavne pro billboardy a radary ale ja stejne hraju na Ps3... (mam tam asi 25 lidi a jen tak 5 lidi porad aktivne hraje a predbihame se v skokach a rychlostech, i tak je to ale porad zabava, nechapu to, z lonska to je hra kterou jsem hral nejvice)
  • zas to budu smykalky, uvital by som aspon arkadovu fyziku ako mal napr TDU 1..to sa dalo hrat
    • Miserius
      Driver San Francisco mel paradni "poloarkadovej" styl, taky dobrá hra
      • dik za tip *3*
  • Celkem dobrý.
  • Jack1947
    Rivals je presne to co si fanousci nebo respkt kde NFS zacinalo ne? Honicky s policiii, NFS proste vzdycky o tom bylo, The run kdyby ho nezkazily tak mohlo se tomu nejvice priblizit...
    (nepocitamli MW,carbon, ).
    • No, abych řekl pravdu, honičky s policií v NFS 1 sice nějaké byly, ale spíš jen tak nějak do počtu. Když se člověk jen malinko snažil, nebyl problém jim ujet. NFS, alespoň pro mě, bylo o ježdění ve skvěle zpracovaných různorodých krajinách v autech, která si člověk může tak akorát dát jako tapetu na pracovní plochu. A až donedávna se určitě v těch autech neskákalo po střechách mrakodrapů. Tuhle kratochvíli jsem praktikoval tak maximálně v Carmageddonu.
    • Kein
      Ne.
    • Miserius
      No tak kdyz to beres takle tak Most Wanted 2012 je tomu nejblíže
      • Jack1947
        Pani, to byla takova blbost ze mi to uplne vypadlo z pameti... pritom (kvantu NFS snad neni divu ne?) Asi sem se u nej bavil vic nebo resplkt Carbon a stare mw zustalo neprekonane coz je pravda bezesporu. - Nic to nemeni na tom ze The rivals ma nakroceno jinam a lip si myslim.
  • Vy berete to, že se tu hru nemusíte učit hrát, jako pozitivum? Tohle nemůžete myslet vážně. Hrajete snad hry proto, abyste se nemuseli snažit? Tak potom mi fakt uniká, proč to vlastně vůbec děláte.
    • Ve starejch NFS člověk musel pár zatáček vybrzdit, sem tam kličkování mezi dopravou, pořádně si najíždět do zatáček.... nehledě na driftování, to už chtělo kumšt

v dnešních závodech se jezdí pořád s prstem na šipce vpřed, nejhorší vesnická cesta má v jednom směru 3 pruhy a auto jde do smyku i tehdy, když přejíždíte z pruhu do pruhu...

no ale za to je to cool!
    • ad všichni: Tak to se místo toho můžete třeba dloubat v nose, se stejnými efekty. Já mám svůj mozek na to, abych ho používal.
    • Já mám většinou na počítači nainstalované dvě hry - Jednu strategii, adventuru, RPG ...Prostě hru, u které se trochu musí přemýšlet, a pak nějakou totální odreagovačku, u které se bavím tak nějak pasivně. Ani na jednom nevidím nic špatného.
    • milos.bohonek
      Třeba aby vypnuli mozek a nenáročně se bavili? Občas to přijde vhod.
      • Kein
        Nic proti arkádám, koneckonců NFS IV byla taky arkáda, ale i arkády by měly mít IMHO své hranice. Ještě k tomu pokud se jedná o NFS.
    • Snazit a ucit jsou brutalne odlisny terminy. Ucim se skoro furt neco a sem tam si od toho chci odpocinout - to znamena ze sednu k Trackmanii / nejake strilecce a jen jezdim / strilim do hlav. Na jiny chvile tu mam Europu Universalis, kde jsou kraviny typu ze kdyz postavis Admiralitu, tak v te provincii se zvysi poptavka po rybach...
  • Když chcete nový a dobrý NFS tak si kupte Test Drive Unlimited 2 *5*
    • mdkGT
      Jednicka je lepsi a mozna i hezci *15*
    • Kein
      Tak to radši prstem do zadku...
    • To radši drátem do oka.
  • TOCA byla a je stále velmi dobrou hrou. Trucky, formule, GT...nač si člověk vzpomněl. Klidně bych si dal říct předělávkou Richarda Burnse. V ponděli mi dojde nové Moto, tak jsem docela zvědavý.
  • Poslední díl celkem slušný, jen škoda že auta jste nacházeli jen tak na ulici a opět podvádějící AI, minimální tuning a model poškození bez vlyvu na jízdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit