Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Saints Row IV je šílené… možná až moc?
13.7.2013 | Miloš Bohoněk
34 příspěvků
-
Nespletl sis to s clankem pro Far cry... jestli jo tak teda ses spletl o hodne clanku vedle *7*
psat ze se tesim nema moc smysl, zvedavej jsem nato jednorazovka ( opet napisu ze pred GTA V. na rozjezd super).Jeste se clovek mozna i trochu zasmeje "budiz Johnnymu zeme lehka, mohl by se vratit jako zombik ne... jestli se pojede za stejneho typka.( coz pochybuji). -
Doufám, že nebude po celou dobu hraní takový potemnělý nasvícení. To mi vadilo už u Blood Dragon.
-
U téhle hry nic jako "za hranou" neexistuje, proto je tak zábavná a já doufám že Volition dostanou rozum a pátý díl se v herní náplni výrazně nezmění.
-
no ale když to srovname s gta V nebo i gta IV tak ta grafika je uplne mimo
-
Vypadá to celkem fajnově. Trojka byla extrémně šílený klon GTA, a tohle zase pošehanější verze Prototype. Super, že se v pokračování nebojí jít do něčeho trochu jiného a snad vší tou šíleností nepřekročí hranici mého vkusu, ale to by neměl být problém - the Third jsem si užíval.
Hlavní hrdina na videích působí jako totální mega úd, ale až jeho roli přeobsadím nějakou sličnou slečnou, bude to stravitelnější... :-) -
Čím šílenější, tím lepší.
-
Laserova katana *14*
-
moc ? čím viac tým lepšie
-
Dilda vsechn zemi spojte se.
-
Dubstep gun *14* *14* *14*
-
takhle mel vypadat prototype!
-
Presne! :)
-
Konecne poradna hra co ma poradnou waginu.
-
Tahle hra je must have.