Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nespletl sis to s clankem pro Far cry... jestli jo tak teda ses spletl o hodne clanku vedle *7*
    psat ze se tesim nema moc smysl, zvedavej jsem nato jednorazovka ( opet napisu ze pred GTA V. na rozjezd super).Jeste se clovek mozna i trochu zasmeje "budiz Johnnymu zeme lehka, mohl by se vratit jako zombik ne... jestli se pojede za stejneho typka.( coz pochybuji).
  • Doufám, že nebude po celou dobu hraní takový potemnělý nasvícení. To mi vadilo už u Blood Dragon.
  • U téhle hry nic jako "za hranou" neexistuje, proto je tak zábavná a já doufám že Volition dostanou rozum a pátý díl se v herní náplni výrazně nezmění.
  • no ale když to srovname s gta V nebo i gta IV tak ta grafika je uplne mimo
  • firebug
    Vypadá to celkem fajnově. Trojka byla extrémně šílený klon GTA, a tohle zase pošehanější verze Prototype. Super, že se v pokračování nebojí jít do něčeho trochu jiného a snad vší tou šíleností nepřekročí hranici mého vkusu, ale to by neměl být problém - the Third jsem si užíval.
    Hlavní hrdina na videích působí jako totální mega úd, ale až jeho roli přeobsadím nějakou sličnou slečnou, bude to stravitelnější... :-)
  • Odulin
    Čím šílenější, tím lepší.
  • Laserova katana *14*
  • moc ? čím viac tým lepšie
  • Dilda vsechn zemi spojte se.
  • Dubstep gun *14* *14* *14*
  • takhle mel vypadat prototype!
  • Presne! :)
  • Konecne poradna hra co ma poradnou waginu.
  • Viktor_H
    Tahle hra je must have.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit