Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já to budu hrát jen když to bude silne zamerene na multiplayer (pvp)
  • Graficka stranka hry je narovinu fantasticka ...... pribeh vypada taky nanejvis zajimave ...... je to proste MUST BUY ..... a na PC to nebude alespon ne ted coz me trochu jako PCckare mrzi ale tak se nezblaznim beztak XBOX ONE budu mit jen na hry co nebudou na PC
    • vsechny hry na xboxone budou na PC http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/27193-trapas-roku-dema-xbox-one-na-e3-pohanela-geforce-gtx mozna ne od MS ale jen od Skidrow *1*
  • Ataker
    když jsem scrolloval rychle dolů na starší články, tak jsem ten obrázek viděl v rychlosti a v tu chvilku ve mně hrklo, že je to nový STALKER *15*
  • jindra.veliky
    tesim se na to jenom se bojim ze to bude moc predscriptovany *11*
  • B.o.b
    V jedný věci mi to připomnělo I Am Alive.
  • Naozaj neviem pochopit ludi, ktori spamuju, ze konzole su na nic a jedina HardCore platforma je PC. A ako strasne veria ze ten a ten titul bude na PC. Ja som na PC zacinal a to aby som kazdu chvilu dokupoval HW alebo nove PC aby som si nieco mohol aspon na medium graphic settings zahrat ma strasne vytacalo. Jedneho dna som prekonal pychu a povedal si ze "skusim konzolu". X 360 mam 4tym rokom, uzil som si nespocet zabavy, uzasnych titulov co na PC proste niesu a nikdy nebudu, nikdy som nemusel nic optimalizovat, patchovat, updatovat drivere, systemove nastavenie proste nic... Kupim si titul, hodim to na HDD nech setrim DVD a hram, bez lagov, s pohodlnym ovladanim na gamepade... (jedina pseudonevyhoda je absencia mysi v FPS tituloch ktore ale neoblubujem). Vykonne PC na nove tituly stoji 2nasobok ceny konzole a zivotnost je polovicna. Takze to "nekupim si konzolu nebudem minat prachy" je uplne ultra idiotizmus...
    Cena novej generacie konzol je viac ako prijatelna a zivotnost sa odhaduje na 4-7 rokov podla trhu. Uz aj na tie 4 roky to bude super investicia... a titulov ako je tento pri predvadzacke ktore vypadaju kvalitne bude len pribudat...
    • Kupovat novy HW "kazdu chvilu" uz davno neplati. Vyvoj se zpomalil a tak i nutnost casteho upgradu.
      Co se argumentu o slozitosti a nutnosti furt neco resit, tak to jsem nikdy nepochopil, pokud clovek neni lempl, tak nemusi kazdou chvilu do neceho vrtat a neco ladit.
      A k te cene, uvedom si, ze nizka cena konzole je vykoupena vyssi cenou her,takze si to spocitej, kolik za tu jednu generaci do te konzole nakonec vrazis.
      Jinak ale konzole neodsuzuju, sam jednu vlastnim, ale obecne pokud dana hra je i na PC, tak si ju poridim prave tam, at uz z duvodu ceny, lepsiho vizualu, tak pro me i pohodlnejsimu ovladani ( tady ovsem zalezi na dane hre/ zanru).
      • Suhlasim ze HW netreba kupovat tak casto ako v minulosti v tom mas absolutnu pravdu, co som chcel povedat je, ze pri konzoli sa to ale proste vobec nemusi riesit, pocas celeho LIFESPANu konzole, co by muselo byt naozaj nabusene PC aby som ho nemusel 5 rokov upgradovat ani RAZ... Co sa tyka toho riesenie veci, niesom "lempl" a hru som nakoniec vzdy rozchodil na PC ale trvalo to cas, a nikto to nebolo nieco som si partikularne uzival, ci uz od hladania dobreho graf. driveru aby hra nepadala, az po nastavenie grafiky v hre pre najlepsiu vykon/kvalitu. To ze PC hry su lacnejsie to je jasne, to mas opat pravdu, ale ako niekto kto nekupi viac ako 3-4 tituly za rok si myslim ze urcite nakoniec usetrim na konzoli.
        • ja zase na pc nedam dopustit kvoli modom, ktore dokazu hru vylepsit, ozivit, predlzit hraciu dobu, aj dlzku zabavy, ale takisto mam aj konzolu, ale to skor kvoli odreagovaniu, ked sa zide partia, pivecko, fifka, nhl a tak, ale musim povedat ze som prekvapeny, ze sa ti hra skyrim lepsie na gamepade, ako napriklad ked jazdis na koni, to moze byt fajn, ale ked mieris s lukom v nejakej bitke, to musi byt strasne *8*
    • rancor1223
      Já bych opravdu chápal proč si lidi kupují konzole, ne každej má na upgrade PC jednou za 2-4 roky (podle náročnosti uživatele), ale co se komu může líbit na ovladači, to asi nikdy nepochopím. Mít to rozumnou podporu myši a klávesnice, tak by se nad tím dalo začít opravdu uvažovat, ale takhle...
    • Chtel jsem napsat delsi post nicmene po tvem "s pohodlnym ovladanim na gamepade" jsem si rekl,ze nema smysl apelovat na tvoji racionalni stranku *7*
      • Ak si niekedy hral Skyrim na kompe a potom na Gamepade.... vies aky drasticky rozdiel v pohodli to je... nehovorim o Starcraft, Warcraft Counter Strike a ine profi hry kde musis mat Keyboard 20 tlacitok nadefinovach a hodne kvalitnu mys... poravnavam to ako casual gamer pre casual tituly... a to je GAMEPAD naozaj pohodlnejsi...
        • Pri hrach s FPS/TPS pohladom pre niekoho gamepad nemusi byt pohodlnejsi. Se s tim smiř!
  • tohle je asi nejzajimavjesi ohlasena hra, kvuli tomu bych si kozoli klidne koupil
  • zase se nejakym vyvojarum nechce resit klavesnice a ruzne hardwary tak to delaj jenom pro konzole
  • kennyB
    Vypadá to fakt zajímavě a dost mi to připomělo Freedom fighters *3*
  • rancor1223
    Teď jen doufat v PC verzi...
    • http://www.dsogaming.com/news/ubisoft-asks-pc-gamers-to-show-interest-about-the-division-petition-almost-hits-its-initial-goal/ Ja osobne si myslim, ze se to na PC dostane.
      • rancor1223
        Taky si myslím, lidi byli z The Division na E3 dost nadšený a ta poptávka tu očividně je (jaký překvapení, Clancyovka o oni by ji PCčkáři chtěli taky, že? *7**1*).
    • MishKonn
      Nová generace konzolí, staré problémy.

A já to udělám stejně, jako minule. Jednorázově zainvestuju částku od 8 do 12 tisíc Kč a potom si už jen budu užívat neomezeně hry, které mě baví, a fascinovaně sledovat účastníky diskuzí, jak se nekonečně (a mnohdy marně) modlí za PC verze.
      • GamePad je na FPS bohuzel neohrabany ale spostu her si bez nej nedokazu predstavit - Vsechny plosinovky, hry typu street fighter nebo mortal kombat, 3rd Person RPGs jako dark souls a demon souls a nejen SOULs hry ale i takovej The Witcher KAAAAMO klavesnice si muze jit hodit usb kabel kolem numericky klavesnice a skocit ze stolu protoze na ten gamepad proste nema. UPLNE JINEJ ZAZITEK a intuitivni ovladani. Sportovni hry nehraju tam vam k tomu nic nereknu ale treba i takove HACK n SLASH hry.. ktere stejnak asi vychazej jen ja konzolich tak to je jasnacka... a vubec... konzole maj EXCLUZIVKY pc se muze jit zahrabat :D. Kdo nehral LAST OF US tak si kupte PS4 urcite to na to vyjde taky casem. Jsem si jistej.
      • rancor1223
        To ti přeju, ale mě ani sebelepší hra (cokoli kde se musí alespoň trochu mířit) s ovladačem nebaví. Nedokážu se přenést přes omezení, která mi při hraní ovladač přináší. Ať už to bylo RDR nebo RE5 co jsem měl příležitost hrát. A z principu nevidím důvod proč si koupit další zařízení když už mám PC za 20k co je výrazně výkonnější a víceúčelovější než nějaká konzole.
        • MishKonn
          Ten důvod jsem právě uvedl - místo toho, abych seděl na fórech a diskuzích týkajících se her, které mě nějakým způsobem zaujaly a psal tam, jak doufám v PC verzi, a čekal, a čekal, a čekal...pořídil jsem zařízení a hraju. Simple.
          • Jasne ty nemusis psat ze doufas ale pises ke kazdemu kdo pise ze doufa ze nechapes ze pise ze doufa je to este vetsi demence *1*
          • rancor1223
            Jo, to jsem si přečet už předtím. A já ti uvedl důvod proč to neudělám... *7*
      • Ja zase fascinovane sleduji tvoji potrebu nam toto vsechno sdelit!
        Navic CO nechapes na tom,ze nekdo je ciste PC hrac?

The agency vypada skvele,ale neni duvod, proc by to lehce nadprumerne PC nezvladlo.
        Navic osobne mi radost ze hrani kazil neobratny gamepad.
        • Miserius
          Neobratny je jedine pokud ho pouziva nekdo "neobratne" *3*
          • rancor1223
            Ne, neobratný je oproti myši/klávesnici pořád, ať ho používá kdokoli.
            • TheGGG
              Ne není, je to jen o vaší neschopnosti. Prostě se smiřte s tím že konzole jsou výhodnější než pc
            • rancor1223
              Ať vám nesedí, to je mi fuk, nic to nemění na tom, že v porovnání s myší a klávesnici je gamepad vždy pomalejší a nepřesnější při míření.
              Gamepad má využití jedině v závodních a sportovních hrách.
            • MishKonn
              Ne, neobratný je, pokud máš gramlavé ruce. Pro konzolovky (tedy 80% dnešních her) používám už léta i na PC X360 gamepad, protože jim klávesnice jednoduše nesedí.
      • vedeš zábavnej život teda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit